تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها

رستوران پدیده شاندیز (شعبه تهران)

نویسنده : بهروز هشتم آذر 90 02:24 ب.ظ  •   

این رستوران شعبه 1 پدیده شاندیز می باشد که طبق نامگذاری خود شرکت پدیده، شعبه مشهد به عنوان شعبه مرکزی و کیش به عنوان شعبه 2 شناخته میشوند.

رستوران در مجتمع اریکه ایرانیان قراردارد که برای ورود باید از درب پشتی توسط دو آسانسور به ظاهراً بالاترین طبقه مجتمع بروید. پس از عبور از یک راهرو با دکوراسیونی نسبتاً شیک وارد فضای رستوران می شوید که از دوقسمت تشکیل شده است. بخش جلویی چیدمانی شبه سنتی با جوی آب و فضای شبیه سازی شده طبیعت دارد که دارای موسیقی زنده (فقط پیانو بی کلام) است و بخش انتهایی مشابه رستوران های دیگر دارای میز و صندلی است و برای کسانی که خواهان محیطی آرام، خلوت و احیاناً با تعداد مهمان زیاد هستند، مناسب می باشد. البته پدیده دارای لمکده هم هست که در آن چای و قلیان سرو می شود.

اگر شما قصد رزرو کردن رستوران برای تعداد زیاد داشته باشید اصلاً به تخفیف فکر نکنید، تازه 15% هم حق سرویس برای چیدن صندلی ها باید پرداخت کنید که برای رسکو حتی پس از توضیح طول و دراز مدیر رستوران قابل درک نبود. پس کجاست مشتری مداری در قرن بیست و یکم؟!

منوی رستوران دارای خوراک های سنتی ایرانی می باشد که قیمت همه آنها با سرویس کامل شامل سالادبار و نوشیدنی منظور شده است. البته امکان سفارش سالادبار به تنهایی هم وجود دارد که شامل سوپ (آَش)، سالاد فصل، ماست چکیده، ماست و خیار، ماست موسیر، دو نوع ترشی، سالاد ماکارونی، سیب زمینی پخته، سه نوع سالاد کلم، سیر، زیتون و چغندر پخته می باشد. همچنین برای نوجوانان و نونهالان انتخاب سالادبار با قیمتی کمتر ممکن است که از نکات جالب و مثبت رستوران بود.

نحوه سرو خوراک ها هم برخی از دوستان را کمی ناراحت کرد، مثلاً اگر شما 4 پرس شیشلیک سفارش دهید همه در یک ظرف ارائه می شود که فرق رستوران معمولی و خوب در توانایی برای سرو مجزای خوراک هر نفر است. البته این مورد در رستوران های طرقبه و شاندیز و همچنین پدیده شاندیز مشهد هم دیده می شود اما انتظار از پدیده شاندیز تهران با قیمت های بالاتر، بیشتر از باغ رستوران های مناطق ییلاقی حاشیه کلان شهرها است.

چلو ماهیچه که ساعت 7 شب موجود نبود، چرا؟!! چلو شیشلیک، چلو گوشت سرخ کرده و سبزی پلو با گوشت گردن همان طور که انتظار می رفت لذیذ بود با حجم زیاد، اما شاید چلوجوجه و چلولقمه در حد مبلغ پرداختی نباشد. البته یک توصیه دوستانه این است که در چنین مکان هایی و همین طور شاندیز مشهد همیشه شیشلیک، ماهیچه یا چلو گوشت سفارش بدهید وگرنه ضرر می کنید چون این نوع رستوران ها به خاطر این خوراک ها معروف هستند و جوجه و لقمه در خیلی رستوران ها با قیمت کمتر در دسترس است. نکته دیگر هم این که اگر مثل رستوران های منطقه شاندیز مشهد جوجه با استخوان سرو بشود، به احتمال بسیار زیاد بخاطر طعم بهتر و چرب تر بودن برای مشتری خاطره بهتری به جا می گذارد.

قیمت برخی خوراک های پدیده شاندیز از قرار ذیل است:

عنوان خوراك

قیمت (تومان)

نظر كلی گروه و پیشنهاد

چلو شیشلیک

28500

خیلی خوب

چلو ماهیچه

28000

موجود نبود!!

چلو گوشت سرخ کرده

24000

خیلی خوب

سبزی پلو با گوشت گردن

24000

خیلی خوب به خصوص سبزی پلو

چلو جوجه

21000

نسبتاً خوب

چلو لقمه

21000

نسبتاً خوب

سالادبار

7000

کامل فقط آناناس کم داشت!

قیمت رستوران نسبت به درآمد متوسط جامعه بالا است. با این حال به اعتقاد شخصی نگارنده با در نظر داشتن اینکه سالادبار و نوشیدنی را هم شامل می شود و خوراک ها کیفیت خوبی دارند، نسبت به برخی رستوران های شمال شهر تهران که فقط پول  جایشان را می گیرند اصلاً گران نیست یا حداقل خیلی گران نیست!

امتیاز دهی تاحدودی قابل پیش بینی بود و این رستوران برای کیفیت غذا، قیمت، سرویس و فضا به ترتیب 3.9، 2، 2.7 و 4.3 امتیاز کسب نمود که درنهایت با 3.2 ستاره رسکویی نمره قبولی گرفت. برای صرف یک خوراک با کیفیت در محیطی متفاوت پدیده شاندیز یک انتخاب فوق العاده است اما در دو بخش دیگر، سرویس دهی خوب با کاستی های غیرقابل قبولی همراه است و البته حساب بانکی خود را هم قبل از رفتن باید چک کنید!

در پایان مدیر رستوران با برخوردی گرم رسکو را بدرقه نمود ولی توضیحات داده شده در مورد برخی کاستی ها قانع کننده نبود... امیدواریم حداقل مرسدس بنز برنده بشویم تا ما هم پدیده گردیم!

آدرس رستوران: بلوار فرحزادی، مجتمع اریکه ایرانیان، تلفن 22370050

(جدول مقایسه ستاره رستوران در بین دیگر رستوران ها) (لینک امتیازدهی مرتبط)

(شرکت پدیده شاندیز)



آخرین ویرایش: شانزدهم آذر 90 12:53 ق.ظ

رستوران ته دیگ

نویسنده : رضا مسلمی بیست و پنجم آبان 90 09:38 ب.ظ  •   

این هفته رسکو در 23 آبان ماه 1390 خورشیدی مصادف با شب عید غدیر خم، میهمان رستوران ته دیگ بود. رستوران ته دیگ 2 شعبه در تهران دارد که انتخاب ما شعبه میدان ونک واقع در خیابان کار و تجارت بود. باید اعتراف کنم که ترافیک اتوبانها و خیابانهای منتهی به میدان ونک حسابی از خجالت اعضاء رسکو در اومد و برخی از دوستان رو با تأخیر مواجه نمود.

این رستوران حدود 6 ماه پیش تأسیس و در مکان فیزیکی کافه پاریس واقع شده است. به طوری که فقط منو و پرسنل رستوران عوض شده و دکوراسیون تغییر خاصی نداشته است. در بدو ورود به رستوران فضای رستوران خودنمایی میکنه. البته نه اینکه برای رستوران مناسب باشه ولی متفاوته. فضایی تیره با نور کم که رنگ و طرح دیوارها و دکوراسیون که سعی دارند فضایی غربی (شاید فرانسه) رو تداعی کنند و میزهای کوچک دونفره و با رومیزیهای کهنه که از همان ابتدا میشه گفت موقع سرو غذا چندان راحت نخواهد بود! الان که فکر میکنم چند باند رو در اطراف رستوران دیدم ولی از صدای موزیک چندان مطمئن نیستم.

 

 

اولین برخورد مهماندار چندان مناسب نیست. ایشون ما رو از عکاسی منع میکنند و دلیلش رو قانون اداره اماکن مبنی بر ممنوعیت عکاسی در فضاهای عمومی اعلام میکنند! رسکو قانع نمیشه و مدیر رستوران هم برای توضیح در محل نیست! البته ما هم کوتاه نیومده و تعدادی عکس از فضای رستوران تهیه میکنیم. فضای رستوران شامل دو طبقه است هر طبقه حدود 30 متر مربع. آشپزخونه در طبقه دومه و در هر طبقه حداکثر برای 20 نفر فضا وجود داره. البته به شرطی که مثل ما برای مهمونی میزها رو بهم نزدیک کنی.

با نگاه به منو به نظر تنوع و قیمت غذاها مناسبه ولی جای خالی سالاد و غذاهای دریایی محسوس است. از حق سرویس هم خبری نیست. در اغلب غذاها ته دیگ و سیب زمینی سرخ شده وجود داره. جالبه که در این رستوران یک نفر هم سفارش گرفت، هم غذا رو سرو کرد و هم عملیات صندوق رو انجام داد! خوب معلومه که اونقدر که باید و شاید نمیتونه در کنار مهمانها باشه. شاید بقیه مهمانداران وظیفه دارند مواظب باشند کسی عکس نگیره!

غذاها که روی میزها چیده شد، رسکو با اشتها وارد عمل می شود. از ته دیگ و پلو باید به عنوان نمره منفی تمام غذاها نام برد اول اینکه خشک و کمی کهنه بود! دوم اینکه کاملاً ساده، پلو ترد شده بوسیله حرارت! در صورتی که از نام رستوران انسان انتظار ته دیگ بسیار خوشمزه و یا حتی ته دیگ سیب زمینی رو داره. کباب ها اغلب بصورت چند تکه کوچک در سیخ هایی چوبی قرار دارند. از پلو که بگذریم، مزه برخی غذاها مانند چنجه، ماکارونی، ته چین مرغ خوشمزه هستند ولی برخی هم افتضاح مانند مرغ سرخ شده. جوجه ترش نقص داشت اولاً اصلاً ترش نبود و ثانیاً گوشت کمی خودشو ول کرده و مزه خودشو از دست داده بود.

 

 

در انتها هم رأی گیری سراسری رسکو انجام میشه و این رستوران با اقبال خوبی در بخشهای کیفیت، قیمت، محیط و سرویس دهی-تنوع به ترتیب نمرات 3.1، 2.6، 3.6 و 2.9 رو کسب می کند.

در کل نیز رسکو به این رستوران 3 ستاره رو اختصاص میده و البته به دوستانی که قصد تجربه این رستوران رو دارند سفارش میکنه که مواظب باشند چون محدوده مزه غذاهای این رستوران بسیار متفاوته، از خیلی خوب تا افتضاح!

 

آدرس: میدان ونک، خ ونک، خ کار و تجارت، پ35، تلفن 88209035

(مقایسه ستاره رستوران با دیگر رستوران ها)



آخرین ویرایش: یکم آذر 90 05:32 ق.ظ

رستوران شاطر عباس

نویسنده : نادر دوازدهم آبان 90 05:40 ب.ظ  •   


در نه ام آبان ماه سال یك هزار و سیصدونود، رستوران شاطر عباس در چهارراه پارك وی، میزبان رسكوی سی و نهم است. طبق گفته كاركنان، این رستوران در سال 1362 شروع به كار كرده است و از جمله اولین رستوران هایی بوده است كه در آن نان نیز پخت می شود و به نظر می رسد نام آن، از شاعری به نام «شاطرعباس صبوحی قمی» از مریدان ظهیرالدوله (نقطه خال تو تا دید به پرگار وجود***یکسر از دایره عقل، برون شد دل من) كه نانوا نیز بوده است، گرفته شده است. پیك های موتوری با نشان رستوران شاطرعباس، در محوطه بیانگر این است كه این رستوران سنتی در سرویس بیرون بر نیز فعال است. 

در بدو ورود با تعداد بسیار زیادی از كاركنان رستوران مواجه شدیم و به نظر می رسد تعداد كاركنان آن زیاد است. دو نفر كه پشت كامپیوتری سخت مشغول محاسبات هستند، توجه مرا برای پرسش سوالاتی چند جلب می كنند. اما چیز زیادی از  مصاحبت با آنها نصیبم نمی شود.. یا چیز زیادی نمی دانند، یا نمی خواهند بگویند! باز هم طبق گفته كاركنان، این رستوران ابتدا در محوطه باغچه مانند جلوی رستوران واقع بوده است و بعدها به این مكان جدید در بالای بانك ملی انتقال یافته است. 
میز رزرو شده برای ما نزدیك تنور رستوران است. در ابتدا با نان داغ و سبزی و پنیر پذیرایی می شویم (نفری 800 تومان).... سپس منو را می آورند.. انصافاً منو از تنوع خوبی برخوردار است. سفارش های متنوعی داده می شود، از كباب كوبیده گرفته تا شیشلیك....
قیمت ها به تومان می باشد

 پیش خوراك ها كباب ها چلوكباب ها
سوپ مخصوص شاطر عباس 1700
ماست چكیده شاطرعباس 1700
ماست موسیر شاطرعباس 1700
 زیتون پرورده 2000
پنیر و سبزی تازه روز 800
سالاد فصل با سس مخصوص 1700
 نوشابه - دوغ - دلستر
كباب كوبیده زعفرانی دو سیخه 5100
كباب كوبیده لقمه دو سیخه 7300
كباب كوبیده لقمه با جوجه 8100
كباب مخصوص شاطر با كوبیده 11500
فیله كباب مخصوص شاطر 13200
جوجه كباب مخصوص شاطر 8300
جوجه كباب بدون استخوان 6400
جوجه كباب با استخوان 8800
كباب بختیاری 12200
شیشلیك با استخوان 18500
چلو كباب برگ ممتاز 11000
چلو كباب برگ ممتاز با كوبیده 14500
چلو كباب برگ ویژه مخصوص 15000
چلو كباب برگ ویژه با كوبیده لقمه20600       
چلو كباب كوبیده دو سیخه 7200
چلو كباب كوبیده لقمه ای دو سیخه9100

سایر
زرشك پلو با مرغ 6300
 باقالی پلو با مرغ 7400
 باقالی پلو با گوشت بره 10700
باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی 14900 
چلو خورشت روز 5400 
ماهی قزل آلا 6400 
 میگو سرخ كرده یا كبابی با سس مخصوص 15400
استیك مرغ با سس مخصوص 8700 
استیك گوشت با سس مخصوص11400 


نحوه سرویس دهی در این رستوران سنتی،‌ غیر مدرن و تا حدی خودمانی و صمیمی است. فضای رستوران از راهرو گرفته تا داخل سنتی است و حتی چینش میزها آدم را یاد رستوران های جاده ای می اندازد. محیط شلوغ و تا حد ممكن فضای رستوران از انواع عكس ها و تابلوها مملو شده است.


در كل كیفیت قابل قبول می نماید و یكی از نكات قابل  ذكر سرد بودن خوراك بوده است. چیزی كه اكثر قریب به اتفاق بچه ها از آن شكوه داشتند.
در نهایت رای گیری انجام می شود و به اتفاق آرا در بخش كیفیت 3.4، قیمت 2.7، محیط رستوران 3.3 و سرویس دهی و تنوع 3.5 ستاره رسکو به شاطر عباس می دهیم. ستاره نهایی رسكو برای شاطر عباس هم می شود 3.2...  همانطور که از ستاره ها مشخص هست، می توان گفت قیمت ها در شاطرعباس گران است. کیفیت، محیط رستوران و سرویس دهی بالاتر از معمول است.

آدرس: تقاطع بزرگ راه چمران و خیابان ولیعصر، ضلع جنوب غربی چهار راه پارك وی، شماره تلفن تماس:‌22667761


آخرین ویرایش: نوزدهم آبان 90 02:57 ب.ظ


تعداد کل صفحات ( 33 ) ... 10 11 12 13 14 15 16 ...