تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها

رستوران ته دیگ

نویسنده : رضا مسلمی بیست و پنجم آبان 90 10:38 ب.ظ  •   

این هفته رسکو در 23 آبان ماه 1390 خورشیدی مصادف با شب عید غدیر خم، میهمان رستوران ته دیگ بود. رستوران ته دیگ 2 شعبه در تهران دارد که انتخاب ما شعبه میدان ونک واقع در خیابان کار و تجارت بود. باید اعتراف کنم که ترافیک اتوبانها و خیابانهای منتهی به میدان ونک حسابی از خجالت اعضاء رسکو در اومد و برخی از دوستان رو با تأخیر مواجه نمود.

این رستوران حدود 6 ماه پیش تأسیس و در مکان فیزیکی کافه پاریس واقع شده است. به طوری که فقط منو و پرسنل رستوران عوض شده و دکوراسیون تغییر خاصی نداشته است. در بدو ورود به رستوران فضای رستوران خودنمایی میکنه. البته نه اینکه برای رستوران مناسب باشه ولی متفاوته. فضایی تیره با نور کم که رنگ و طرح دیوارها و دکوراسیون که سعی دارند فضایی غربی (شاید فرانسه) رو تداعی کنند و میزهای کوچک دونفره و با رومیزیهای کهنه که از همان ابتدا میشه گفت موقع سرو غذا چندان راحت نخواهد بود! الان که فکر میکنم چند باند رو در اطراف رستوران دیدم ولی از صدای موزیک چندان مطمئن نیستم.

 

 

اولین برخورد مهماندار چندان مناسب نیست. ایشون ما رو از عکاسی منع میکنند و دلیلش رو قانون اداره اماکن مبنی بر ممنوعیت عکاسی در فضاهای عمومی اعلام میکنند! رسکو قانع نمیشه و مدیر رستوران هم برای توضیح در محل نیست! البته ما هم کوتاه نیومده و تعدادی عکس از فضای رستوران تهیه میکنیم. فضای رستوران شامل دو طبقه است هر طبقه حدود 30 متر مربع. آشپزخونه در طبقه دومه و در هر طبقه حداکثر برای 20 نفر فضا وجود داره. البته به شرطی که مثل ما برای مهمونی میزها رو بهم نزدیک کنی.

با نگاه به منو به نظر تنوع و قیمت غذاها مناسبه ولی جای خالی سالاد و غذاهای دریایی محسوس است. از حق سرویس هم خبری نیست. در اغلب غذاها ته دیگ و سیب زمینی سرخ شده وجود داره. جالبه که در این رستوران یک نفر هم سفارش گرفت، هم غذا رو سرو کرد و هم عملیات صندوق رو انجام داد! خوب معلومه که اونقدر که باید و شاید نمیتونه در کنار مهمانها باشه. شاید بقیه مهمانداران وظیفه دارند مواظب باشند کسی عکس نگیره!

غذاها که روی میزها چیده شد، رسکو با اشتها وارد عمل می شود. از ته دیگ و پلو باید به عنوان نمره منفی تمام غذاها نام برد اول اینکه خشک و کمی کهنه بود! دوم اینکه کاملاً ساده، پلو ترد شده بوسیله حرارت! در صورتی که از نام رستوران انسان انتظار ته دیگ بسیار خوشمزه و یا حتی ته دیگ سیب زمینی رو داره. کباب ها اغلب بصورت چند تکه کوچک در سیخ هایی چوبی قرار دارند. از پلو که بگذریم، مزه برخی غذاها مانند چنجه، ماکارونی، ته چین مرغ خوشمزه هستند ولی برخی هم افتضاح مانند مرغ سرخ شده. جوجه ترش نقص داشت اولاً اصلاً ترش نبود و ثانیاً گوشت کمی خودشو ول کرده و مزه خودشو از دست داده بود.

 

 

در انتها هم رأی گیری سراسری رسکو انجام میشه و این رستوران با اقبال خوبی در بخشهای کیفیت، قیمت، محیط و سرویس دهی-تنوع به ترتیب نمرات 3.1، 2.6، 3.6 و 2.9 رو کسب می کند.

در کل نیز رسکو به این رستوران 3 ستاره رو اختصاص میده و البته به دوستانی که قصد تجربه این رستوران رو دارند سفارش میکنه که مواظب باشند چون محدوده مزه غذاهای این رستوران بسیار متفاوته، از خیلی خوب تا افتضاح!

 

آدرس: میدان ونک، خ ونک، خ کار و تجارت، پ35، تلفن 88209035

(مقایسه ستاره رستوران با دیگر رستوران ها)



آخرین ویرایش: یکم آذر 90 06:32 ق.ظ

رستوران شاطر عباس

نویسنده : نادر دوازدهم آبان 90 06:40 ب.ظ  •   


در نه ام آبان ماه سال یك هزار و سیصدونود، رستوران شاطر عباس در چهارراه پارك وی، میزبان رسكوی سی و نهم است. طبق گفته كاركنان، این رستوران در سال 1362 شروع به كار كرده است و از جمله اولین رستوران هایی بوده است كه در آن نان نیز پخت می شود و به نظر می رسد نام آن، از شاعری به نام «شاطرعباس صبوحی قمی» از مریدان ظهیرالدوله (نقطه خال تو تا دید به پرگار وجود***یکسر از دایره عقل، برون شد دل من) كه نانوا نیز بوده است، گرفته شده است. پیك های موتوری با نشان رستوران شاطرعباس، در محوطه بیانگر این است كه این رستوران سنتی در سرویس بیرون بر نیز فعال است. 

در بدو ورود با تعداد بسیار زیادی از كاركنان رستوران مواجه شدیم و به نظر می رسد تعداد كاركنان آن زیاد است. دو نفر كه پشت كامپیوتری سخت مشغول محاسبات هستند، توجه مرا برای پرسش سوالاتی چند جلب می كنند. اما چیز زیادی از  مصاحبت با آنها نصیبم نمی شود.. یا چیز زیادی نمی دانند، یا نمی خواهند بگویند! باز هم طبق گفته كاركنان، این رستوران ابتدا در محوطه باغچه مانند جلوی رستوران واقع بوده است و بعدها به این مكان جدید در بالای بانك ملی انتقال یافته است. 
میز رزرو شده برای ما نزدیك تنور رستوران است. در ابتدا با نان داغ و سبزی و پنیر پذیرایی می شویم (نفری 800 تومان).... سپس منو را می آورند.. انصافاً منو از تنوع خوبی برخوردار است. سفارش های متنوعی داده می شود، از كباب كوبیده گرفته تا شیشلیك....
قیمت ها به تومان می باشد

 پیش خوراك ها كباب ها چلوكباب ها
سوپ مخصوص شاطر عباس 1700
ماست چكیده شاطرعباس 1700
ماست موسیر شاطرعباس 1700
 زیتون پرورده 2000
پنیر و سبزی تازه روز 800
سالاد فصل با سس مخصوص 1700
 نوشابه - دوغ - دلستر
كباب كوبیده زعفرانی دو سیخه 5100
كباب كوبیده لقمه دو سیخه 7300
كباب كوبیده لقمه با جوجه 8100
كباب مخصوص شاطر با كوبیده 11500
فیله كباب مخصوص شاطر 13200
جوجه كباب مخصوص شاطر 8300
جوجه كباب بدون استخوان 6400
جوجه كباب با استخوان 8800
كباب بختیاری 12200
شیشلیك با استخوان 18500
چلو كباب برگ ممتاز 11000
چلو كباب برگ ممتاز با كوبیده 14500
چلو كباب برگ ویژه مخصوص 15000
چلو كباب برگ ویژه با كوبیده لقمه20600       
چلو كباب كوبیده دو سیخه 7200
چلو كباب كوبیده لقمه ای دو سیخه9100

سایر
زرشك پلو با مرغ 6300
 باقالی پلو با مرغ 7400
 باقالی پلو با گوشت بره 10700
باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی 14900 
چلو خورشت روز 5400 
ماهی قزل آلا 6400 
 میگو سرخ كرده یا كبابی با سس مخصوص 15400
استیك مرغ با سس مخصوص 8700 
استیك گوشت با سس مخصوص11400 


نحوه سرویس دهی در این رستوران سنتی،‌ غیر مدرن و تا حدی خودمانی و صمیمی است. فضای رستوران از راهرو گرفته تا داخل سنتی است و حتی چینش میزها آدم را یاد رستوران های جاده ای می اندازد. محیط شلوغ و تا حد ممكن فضای رستوران از انواع عكس ها و تابلوها مملو شده است.


در كل كیفیت قابل قبول می نماید و یكی از نكات قابل  ذكر سرد بودن خوراك بوده است. چیزی كه اكثر قریب به اتفاق بچه ها از آن شكوه داشتند.
در نهایت رای گیری انجام می شود و به اتفاق آرا در بخش كیفیت 3.4، قیمت 2.7، محیط رستوران 3.3 و سرویس دهی و تنوع 3.5 ستاره رسکو به شاطر عباس می دهیم. ستاره نهایی رسكو برای شاطر عباس هم می شود 3.2...  همانطور که از ستاره ها مشخص هست، می توان گفت قیمت ها در شاطرعباس گران است. کیفیت، محیط رستوران و سرویس دهی بالاتر از معمول است.

آدرس: تقاطع بزرگ راه چمران و خیابان ولیعصر، ضلع جنوب غربی چهار راه پارك وی، شماره تلفن تماس:‌22667761


آخرین ویرایش: نوزدهم آبان 90 03:57 ب.ظ

کافه رستوران تُست

نویسنده : بهروز بیست و ششم مهر 90 04:05 ب.ظ  •   

اول از همه اشتباه نکنید، این رستوران هیچ نزدیکی و قرابتی با «تُست رستوران» معروف تورنتوی کانادا ندارد!

آدرس رستوران روی کاغذ!! خیلی سر راست است اما مسیر سربالایی و کوچه های پیچ در پیچ کاملاً شما را گرسنه می کند تا آماده سفارش دادن خوراک باشید. البته اگر اتومبیل هم داشته باشید، به دلیل ترافیک زیاد مسیر شاید مجبور به پیاده روی شوید!

فضای رستوران شیک، رمانتیک همراه با موسیقی ملایم اما بسیار کوچک است. با گرفتن پسورد می توانید از اینترنت بدون سیم رایگان استفاده کنید که البته با توجه به حق سرویسی که بعداً گرفته شد، معنای کلمه «رایگان» زیر علامت سؤال رفت، شاید هم معنای «سرویس»!!

دو میز جدا برای اعضای رسکو تدارک دیده شده است و مدیر رستوران کلی توضیح داد که اگر میزها را به هم بچسبانید نمی توانیم سرویس بدهیم و ما هم آخر نفهمیدیم چرا؟!

فضای کوچک رستوران و حضور پرشور بچه ها عملاً جایی برای مشتری دیگری نگذاشته بود؛ اما باز هم رستوران امکان صدور صورت حساب برای هر نفر به طور مجزا را نداشت. دلیل امر عدم امکان تهیه یکجای خوراک ها عنوان شد که البته باز هم اینگونه نبود و خوراک ها جداجدا برای هر نفر سرو شد!  فرهنگی که امیدواریم در رستوران های ایران جا بیفتد که شاید اعضای سر یک میز هر کدام بخواهند پول خود را حساب کنند....

روی میزهای رستوران بطری های کوکتیل در رنگ های مختلف خودنمایی می کنند که البته بدون الکل هستند! منوی رستوران شامل پیش خوراک ها (سوپ روز، نان سیر، ذرت، آجیل تند و ...)، گریل های با گوشت مرغ، استیک، پاستاها، پیتزاها، ساندویچ ها و انواع پنی نی می باشد با قیمت های فضایی (نسبت به مواد مصرفی!). اکثر خوراکها با ادویه آفریقایی ارائه می شوند. نوشیدنی ها هم که اصلاً در منو نیستند و مدیر رستوران لیست بلندبالای انواع نوشیدنی را علت آن ذکر می کند که شما هم مثل ما می فهمید دلیل منطقی نیست و اختصاص یک صفحه به نوشیدنی ها در منو کار سختی نمی باشد. علت اصلی، علاقه رستوران به شوکه کردن شما در آخر کار و احتمالاً گرفتن عکس یادگاری از چهره مشتریان می باشد.

اما پس از کمی! انتظار خوراک ها با کمی بی نظمی سرو می شود.

استیک به دو صورت ساندویچ و پرسی (پپرد استیک با قیمت نجومی 35000 تومان) قابل انتخاب است که اصلاً لذیذ نیست و استفاده از سس نامناسب از طرف رستوران بر بدطعم شدن مزه آن تأثیرگذار بوده است. پیتزاها انتخاب معقولی هستند به خصوص پیتزا لارینه با تکه های گوشت. گریل های مرغ به صورت یک چهارم، یک دوم و مرغ کامل سرو می شود که مزه خوبی دارد اما با یک چهارم سیر نمی شوید و با یک دوم شکمتان پر می شود و جیبتان خالی!

خوشمزه ترین خوراک رستوران پاستای پنه آنابلا است که کمی هم تند است. در کل کیفیت خوراک های رستوران معمولی است که با توجه به لاینفک بودن مقوله کیفیت و قیمت، شاید رضایت شما را جلب نکند.

صورت حساب لطفاً ... قیمت سرویس 15% به جای 10% ذکر شده در منو و قیمت کوکتیل 20000 تومان! امتیاز دهی مشخص کرد که این رستوران برای کیفیت غذا، قیمت، سرویس و فضا به ترتیب 3، 2.2، 3.4 و 3.4 امتیاز کسب می کند که درنهایت با 2.9 ستاره رسکویی ناپلئونی رد شد!

در پایان می توان گفت همان طور که نام این مکان «کافه رستوران» تُست گذاشته شده، فضای کوچک رستوران و آدرس مخفی آن بیشتر مناسب کافی شاپ است که می توان کمی چیپس و پنیر هم علاوه بر قهوه ترک و میلک شیک سرو کرد.   

و خداحافظِ تُوست...

آدرس رستوران: خ آفریقا، بلوار گلستان، بلوار گیتی، خ علوی، پلاك 4، تلفن 22039837 و 22017060    

(مقایسه ستاره رستوران در بین دیگر رستوران ها)



آخرین ویرایش: سوم آبان 90 04:01 ب.ظ


تعداد کل صفحات ( 32 ) ... 10 11 12 13 14 15 16 ...