تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها

رستوران هفت سور

نویسنده : نادر بیست و ششم آذر 90 08:27 ب.ظ  •   

رستوران كوكو، پر؟!
کوکو یا هفت سور، مساله این است!!

قرار بر این بود كه در بیست و یكم آذرماه سال یكهزار و سیصد و نود، رستوران ایتالیایی كوكو میزبان ما برای برنامه چهل و دوم رسكو باشد،‌ اما روز قبل از برنامه كه برای هماهنگی‌های لازم با شماره تلفن كوكو تماس‌های مكرر داشتیم، متاسفانه جوابی داده نشد. بنابراین شایعه تعطیلی رستوران قوت گرفت. برای همین دو ساعتی زودتر رفتم تا در صورتی كه رستوران تعطیل باشد، رستوران جایگزین را در همان حوالی انتخاب و به اطلاع بقیه برسانم. به محض رسیدن به محل رستوران كوكو، با كارگران در حال كار (مطابق عكس بالا)‌ مواجه شدم كه طبق گفته كارگرها، مثل اینكه قرار است صرافی به جای آن تأسیس شود. بنابراین زود دست به كار شده و چندین رستوران در همان حوالی را بررسی كرده و در نهایت رستوران «هفت سور» برای برنامه چهل و دوم رسكو انتخاب شد. پس از آن، علایم و كروكی رستوران جدید كه به فاصله كمی از محل رستوران كوكو و در خیابان میرزای شیرازی، نبش ناهید واقع شده بود بر روی درب نصب شده و به كارگران در حال كار و مغازه‌های اطراف سپرده شد تا در صورت لزوم اعضای شركت كننده را به محل جدید گردهم آیی راهنمایی كنند و این موضوع هم تجربه‌ای شد تا در انتخاب رستوران‌های معرفی شده دقت بیشتری به خرج دهیم و هم اینكه مدیریت بحرانی را در رسكو تجربه كنیم!
ورودی هفت سور، میرزای شیرازی، نبش ناهید


رستوران هفت سور در ضلع غربی خیابان میرزای شیرازی (پایین‌تر از سینما آزادی)، نبش ناهید واقع است. این رستوران شامل سه طبقه می‌باشد. طبقه اول آشپزخانه و مدیریت رستوران، طبقه دوم شامل سالن پذیرایی نسبتاً كوچك با حدود حدود 40 صندلی می‌باشد. فضای بالكن را هم باید به آن اضافه كرد كه در فصول مناسب قابل استفاده بوده و حدود 10 نفر ظرفیت دارد. سرویس بهداشتی رستوران نیز در طبقه سوم قرار قرار دارد. از همان بدو ورود، شباهت بسیار زیاد گارسون این رستوران با گارسون رستوران ترمه (كه قبلاً در آنجا برنامه داشته‌ایم) توجه ما را جلب می‌كند. سوال می‌كنیم و معلوم می‌شود كه این دو برادرند.
(منو)
مستقر می‌شویم تا بقیه نیز برسند. منو را می‌آورند كه عبارت است یك كاغذ آ چهار و خیلی از مواردی كه در منوی مفصل دریافتی در حدود دو ساعت پیش وجود داشت را در آن نمی‌یابیم. سوال ما در این مورد اینطوری جواب داده می‌شود كه با توجه به تعداد نفرات بالای گروه و نبود آشپز كافی در طول شب منوی مختصرتری ارائه شده است! سفارش می‌دهیم و موقع سفارش‌دهی تاكید می‌كنیم كه اسامی افراد را در كنار سفارش‌هایشان قید كند تا برای هر كسی جداگانه فیش صادر شود. تعداد كاركنان برای سرویس‌دهی به اندازه كافی نبوده و به وضوح پیداست كه «هفت سور» بیشتر بیرون‌بر است تا رستوران. به طوری كه كل شب به جز گروه 28 نفری ما، تنها دو نفر برای دقایقی مشتری رستوران بودند.

نمایی از بالکن رستوران:
بالکن هفت سور

سالن طبقه دوم هر چند با کاغذ دیواری پوشیده و سعی شده است با تابلوهایی تزئین شود، ولی کماکان به عنوان رستورانی دلباز محسوب نمی شود. هم نسبتاً تنگ و کوچک است و هم اینکه دلباز نبود و پنچره ای به بیرون ندارد.

بچه های رسکو کم کم محل گردهم آیی را پیدا کرده و به ما ملحق می شوند، حضور غافلگیرانه یکی از اعضای بسیار قدیمی رسکو، از نکات جالب رسکوی 42 بود.
حضور تعجب بر انگیز دکتر پاکار بعد از سال ها غیبت!

دکور

عکس هایی از آنچه که بچه های رسکو میل کردند:



در كل كیفیت قابل قبول می نماید و اکثراً از کیفیت راضی هستند. یکی از نکات قابل توجه تعداد کم گارسون ها بود، که سرویس دهی را کند نمود. برای 28 نفر یک نفر برای سفارش گرفتن و سرو آنها کم است! آنطور که از گفته ها پیداست، این رستوران پاستاهایش را خودش درست می کند و انصافاً در این رستوران پاستاهای متفاوتی را تجربه خواهید کرد. 
در نهایت رأی گیری انجام می شود و به اتفاق آرا در بخش كیفیت 3.5، قیمت 2.7، محیط رستوران 3.0 و سرویس دهی و تنوع 3.2 ستاره رسکویی به هفت سور می دهیم. ستاره نهایی رسكو برای هفت سور هم می شود 3.1
همانطور که از ستاره ها مشخص هست، می توان گفت قیمت ها در هفت سور گران است و هزینه سرویس نسبتاً بالای 15 درصدی با آن شیوه سرویس دهی بسیار زیاد است! اما مطابق ستاره های رسکو، کیفیت، محیط رستوران و سرویس دهی بالاتر از معمول می باشد.

و جمع 28 نفری رسکوی 42: 

 آدرس: خیابان شهید بهشتی (عباس آباد)، خیابان میرزای شیرازی، نبش ناهید، شماره تماس: 88725487


آخرین ویرایش: ششم دی 90 06:25 ب.ظ

رستوران پدیده شاندیز (شعبه تهران)

نویسنده : بهروز هشتم آذر 90 03:24 ب.ظ  •   

این رستوران شعبه 1 پدیده شاندیز می باشد که طبق نامگذاری خود شرکت پدیده، شعبه مشهد به عنوان شعبه مرکزی و کیش به عنوان شعبه 2 شناخته میشوند.

رستوران در مجتمع اریکه ایرانیان قراردارد که برای ورود باید از درب پشتی توسط دو آسانسور به ظاهراً بالاترین طبقه مجتمع بروید. پس از عبور از یک راهرو با دکوراسیونی نسبتاً شیک وارد فضای رستوران می شوید که از دوقسمت تشکیل شده است. بخش جلویی چیدمانی شبه سنتی با جوی آب و فضای شبیه سازی شده طبیعت دارد که دارای موسیقی زنده (فقط پیانو بی کلام) است و بخش انتهایی مشابه رستوران های دیگر دارای میز و صندلی است و برای کسانی که خواهان محیطی آرام، خلوت و احیاناً با تعداد مهمان زیاد هستند، مناسب می باشد. البته پدیده دارای لمکده هم هست که در آن چای و قلیان سرو می شود.

اگر شما قصد رزرو کردن رستوران برای تعداد زیاد داشته باشید اصلاً به تخفیف فکر نکنید، تازه 15% هم حق سرویس برای چیدن صندلی ها باید پرداخت کنید که برای رسکو حتی پس از توضیح طول و دراز مدیر رستوران قابل درک نبود. پس کجاست مشتری مداری در قرن بیست و یکم؟!

منوی رستوران دارای خوراک های سنتی ایرانی می باشد که قیمت همه آنها با سرویس کامل شامل سالادبار و نوشیدنی منظور شده است. البته امکان سفارش سالادبار به تنهایی هم وجود دارد که شامل سوپ (آَش)، سالاد فصل، ماست چکیده، ماست و خیار، ماست موسیر، دو نوع ترشی، سالاد ماکارونی، سیب زمینی پخته، سه نوع سالاد کلم، سیر، زیتون و چغندر پخته می باشد. همچنین برای نوجوانان و نونهالان انتخاب سالادبار با قیمتی کمتر ممکن است که از نکات جالب و مثبت رستوران بود.

نحوه سرو خوراک ها هم برخی از دوستان را کمی ناراحت کرد، مثلاً اگر شما 4 پرس شیشلیک سفارش دهید همه در یک ظرف ارائه می شود که فرق رستوران معمولی و خوب در توانایی برای سرو مجزای خوراک هر نفر است. البته این مورد در رستوران های طرقبه و شاندیز و همچنین پدیده شاندیز مشهد هم دیده می شود اما انتظار از پدیده شاندیز تهران با قیمت های بالاتر، بیشتر از باغ رستوران های مناطق ییلاقی حاشیه کلان شهرها است.

چلو ماهیچه که ساعت 7 شب موجود نبود، چرا؟!! چلو شیشلیک، چلو گوشت سرخ کرده و سبزی پلو با گوشت گردن همان طور که انتظار می رفت لذیذ بود با حجم زیاد، اما شاید چلوجوجه و چلولقمه در حد مبلغ پرداختی نباشد. البته یک توصیه دوستانه این است که در چنین مکان هایی و همین طور شاندیز مشهد همیشه شیشلیک، ماهیچه یا چلو گوشت سفارش بدهید وگرنه ضرر می کنید چون این نوع رستوران ها به خاطر این خوراک ها معروف هستند و جوجه و لقمه در خیلی رستوران ها با قیمت کمتر در دسترس است. نکته دیگر هم این که اگر مثل رستوران های منطقه شاندیز مشهد جوجه با استخوان سرو بشود، به احتمال بسیار زیاد بخاطر طعم بهتر و چرب تر بودن برای مشتری خاطره بهتری به جا می گذارد.

قیمت برخی خوراک های پدیده شاندیز از قرار ذیل است:

عنوان خوراك

قیمت (تومان)

نظر كلی گروه و پیشنهاد

چلو شیشلیک

28500

خیلی خوب

چلو ماهیچه

28000

موجود نبود!!

چلو گوشت سرخ کرده

24000

خیلی خوب

سبزی پلو با گوشت گردن

24000

خیلی خوب به خصوص سبزی پلو

چلو جوجه

21000

نسبتاً خوب

چلو لقمه

21000

نسبتاً خوب

سالادبار

7000

کامل فقط آناناس کم داشت!

قیمت رستوران نسبت به درآمد متوسط جامعه بالا است. با این حال به اعتقاد شخصی نگارنده با در نظر داشتن اینکه سالادبار و نوشیدنی را هم شامل می شود و خوراک ها کیفیت خوبی دارند، نسبت به برخی رستوران های شمال شهر تهران که فقط پول  جایشان را می گیرند اصلاً گران نیست یا حداقل خیلی گران نیست!

امتیاز دهی تاحدودی قابل پیش بینی بود و این رستوران برای کیفیت غذا، قیمت، سرویس و فضا به ترتیب 3.9، 2، 2.7 و 4.3 امتیاز کسب نمود که درنهایت با 3.2 ستاره رسکویی نمره قبولی گرفت. برای صرف یک خوراک با کیفیت در محیطی متفاوت پدیده شاندیز یک انتخاب فوق العاده است اما در دو بخش دیگر، سرویس دهی خوب با کاستی های غیرقابل قبولی همراه است و البته حساب بانکی خود را هم قبل از رفتن باید چک کنید!

در پایان مدیر رستوران با برخوردی گرم رسکو را بدرقه نمود ولی توضیحات داده شده در مورد برخی کاستی ها قانع کننده نبود... امیدواریم حداقل مرسدس بنز برنده بشویم تا ما هم پدیده گردیم!

آدرس رستوران: بلوار فرحزادی، مجتمع اریکه ایرانیان، تلفن 22370050

(جدول مقایسه ستاره رستوران در بین دیگر رستوران ها) (لینک امتیازدهی مرتبط)

(شرکت پدیده شاندیز)



آخرین ویرایش: شانزدهم آذر 90 01:53 ق.ظ

رستوران ته دیگ

نویسنده : رضا مسلمی بیست و پنجم آبان 90 10:38 ب.ظ  •   

این هفته رسکو در 23 آبان ماه 1390 خورشیدی مصادف با شب عید غدیر خم، میهمان رستوران ته دیگ بود. رستوران ته دیگ 2 شعبه در تهران دارد که انتخاب ما شعبه میدان ونک واقع در خیابان کار و تجارت بود. باید اعتراف کنم که ترافیک اتوبانها و خیابانهای منتهی به میدان ونک حسابی از خجالت اعضاء رسکو در اومد و برخی از دوستان رو با تأخیر مواجه نمود.

این رستوران حدود 6 ماه پیش تأسیس و در مکان فیزیکی کافه پاریس واقع شده است. به طوری که فقط منو و پرسنل رستوران عوض شده و دکوراسیون تغییر خاصی نداشته است. در بدو ورود به رستوران فضای رستوران خودنمایی میکنه. البته نه اینکه برای رستوران مناسب باشه ولی متفاوته. فضایی تیره با نور کم که رنگ و طرح دیوارها و دکوراسیون که سعی دارند فضایی غربی (شاید فرانسه) رو تداعی کنند و میزهای کوچک دونفره و با رومیزیهای کهنه که از همان ابتدا میشه گفت موقع سرو غذا چندان راحت نخواهد بود! الان که فکر میکنم چند باند رو در اطراف رستوران دیدم ولی از صدای موزیک چندان مطمئن نیستم.

 

 

اولین برخورد مهماندار چندان مناسب نیست. ایشون ما رو از عکاسی منع میکنند و دلیلش رو قانون اداره اماکن مبنی بر ممنوعیت عکاسی در فضاهای عمومی اعلام میکنند! رسکو قانع نمیشه و مدیر رستوران هم برای توضیح در محل نیست! البته ما هم کوتاه نیومده و تعدادی عکس از فضای رستوران تهیه میکنیم. فضای رستوران شامل دو طبقه است هر طبقه حدود 30 متر مربع. آشپزخونه در طبقه دومه و در هر طبقه حداکثر برای 20 نفر فضا وجود داره. البته به شرطی که مثل ما برای مهمونی میزها رو بهم نزدیک کنی.

با نگاه به منو به نظر تنوع و قیمت غذاها مناسبه ولی جای خالی سالاد و غذاهای دریایی محسوس است. از حق سرویس هم خبری نیست. در اغلب غذاها ته دیگ و سیب زمینی سرخ شده وجود داره. جالبه که در این رستوران یک نفر هم سفارش گرفت، هم غذا رو سرو کرد و هم عملیات صندوق رو انجام داد! خوب معلومه که اونقدر که باید و شاید نمیتونه در کنار مهمانها باشه. شاید بقیه مهمانداران وظیفه دارند مواظب باشند کسی عکس نگیره!

غذاها که روی میزها چیده شد، رسکو با اشتها وارد عمل می شود. از ته دیگ و پلو باید به عنوان نمره منفی تمام غذاها نام برد اول اینکه خشک و کمی کهنه بود! دوم اینکه کاملاً ساده، پلو ترد شده بوسیله حرارت! در صورتی که از نام رستوران انسان انتظار ته دیگ بسیار خوشمزه و یا حتی ته دیگ سیب زمینی رو داره. کباب ها اغلب بصورت چند تکه کوچک در سیخ هایی چوبی قرار دارند. از پلو که بگذریم، مزه برخی غذاها مانند چنجه، ماکارونی، ته چین مرغ خوشمزه هستند ولی برخی هم افتضاح مانند مرغ سرخ شده. جوجه ترش نقص داشت اولاً اصلاً ترش نبود و ثانیاً گوشت کمی خودشو ول کرده و مزه خودشو از دست داده بود.

 

 

در انتها هم رأی گیری سراسری رسکو انجام میشه و این رستوران با اقبال خوبی در بخشهای کیفیت، قیمت، محیط و سرویس دهی-تنوع به ترتیب نمرات 3.1، 2.6، 3.6 و 2.9 رو کسب می کند.

در کل نیز رسکو به این رستوران 3 ستاره رو اختصاص میده و البته به دوستانی که قصد تجربه این رستوران رو دارند سفارش میکنه که مواظب باشند چون محدوده مزه غذاهای این رستوران بسیار متفاوته، از خیلی خوب تا افتضاح!

 

آدرس: میدان ونک، خ ونک، خ کار و تجارت، پ35، تلفن 88209035

(مقایسه ستاره رستوران با دیگر رستوران ها)



آخرین ویرایش: یکم آذر 90 06:32 ق.ظ


تعداد کل صفحات ( 33 ) ... 10 11 12 13 14 15 16 ...