تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها

کافه رستوران تُست

نویسنده : بهروز بیست و ششم مهر 90 04:05 ب.ظ  •   

اول از همه اشتباه نکنید، این رستوران هیچ نزدیکی و قرابتی با «تُست رستوران» معروف تورنتوی کانادا ندارد!

آدرس رستوران روی کاغذ!! خیلی سر راست است اما مسیر سربالایی و کوچه های پیچ در پیچ کاملاً شما را گرسنه می کند تا آماده سفارش دادن خوراک باشید. البته اگر اتومبیل هم داشته باشید، به دلیل ترافیک زیاد مسیر شاید مجبور به پیاده روی شوید!

فضای رستوران شیک، رمانتیک همراه با موسیقی ملایم اما بسیار کوچک است. با گرفتن پسورد می توانید از اینترنت بدون سیم رایگان استفاده کنید که البته با توجه به حق سرویسی که بعداً گرفته شد، معنای کلمه «رایگان» زیر علامت سؤال رفت، شاید هم معنای «سرویس»!!

دو میز جدا برای اعضای رسکو تدارک دیده شده است و مدیر رستوران کلی توضیح داد که اگر میزها را به هم بچسبانید نمی توانیم سرویس بدهیم و ما هم آخر نفهمیدیم چرا؟!

فضای کوچک رستوران و حضور پرشور بچه ها عملاً جایی برای مشتری دیگری نگذاشته بود؛ اما باز هم رستوران امکان صدور صورت حساب برای هر نفر به طور مجزا را نداشت. دلیل امر عدم امکان تهیه یکجای خوراک ها عنوان شد که البته باز هم اینگونه نبود و خوراک ها جداجدا برای هر نفر سرو شد!  فرهنگی که امیدواریم در رستوران های ایران جا بیفتد که شاید اعضای سر یک میز هر کدام بخواهند پول خود را حساب کنند....

روی میزهای رستوران بطری های کوکتیل در رنگ های مختلف خودنمایی می کنند که البته بدون الکل هستند! منوی رستوران شامل پیش خوراک ها (سوپ روز، نان سیر، ذرت، آجیل تند و ...)، گریل های با گوشت مرغ، استیک، پاستاها، پیتزاها، ساندویچ ها و انواع پنی نی می باشد با قیمت های فضایی (نسبت به مواد مصرفی!). اکثر خوراکها با ادویه آفریقایی ارائه می شوند. نوشیدنی ها هم که اصلاً در منو نیستند و مدیر رستوران لیست بلندبالای انواع نوشیدنی را علت آن ذکر می کند که شما هم مثل ما می فهمید دلیل منطقی نیست و اختصاص یک صفحه به نوشیدنی ها در منو کار سختی نمی باشد. علت اصلی، علاقه رستوران به شوکه کردن شما در آخر کار و احتمالاً گرفتن عکس یادگاری از چهره مشتریان می باشد.

اما پس از کمی! انتظار خوراک ها با کمی بی نظمی سرو می شود.

استیک به دو صورت ساندویچ و پرسی (پپرد استیک با قیمت نجومی 35000 تومان) قابل انتخاب است که اصلاً لذیذ نیست و استفاده از سس نامناسب از طرف رستوران بر بدطعم شدن مزه آن تأثیرگذار بوده است. پیتزاها انتخاب معقولی هستند به خصوص پیتزا لارینه با تکه های گوشت. گریل های مرغ به صورت یک چهارم، یک دوم و مرغ کامل سرو می شود که مزه خوبی دارد اما با یک چهارم سیر نمی شوید و با یک دوم شکمتان پر می شود و جیبتان خالی!

خوشمزه ترین خوراک رستوران پاستای پنه آنابلا است که کمی هم تند است. در کل کیفیت خوراک های رستوران معمولی است که با توجه به لاینفک بودن مقوله کیفیت و قیمت، شاید رضایت شما را جلب نکند.

صورت حساب لطفاً ... قیمت سرویس 15% به جای 10% ذکر شده در منو و قیمت کوکتیل 20000 تومان! امتیاز دهی مشخص کرد که این رستوران برای کیفیت غذا، قیمت، سرویس و فضا به ترتیب 3، 2.2، 3.4 و 3.4 امتیاز کسب می کند که درنهایت با 2.9 ستاره رسکویی ناپلئونی رد شد!

در پایان می توان گفت همان طور که نام این مکان «کافه رستوران» تُست گذاشته شده، فضای کوچک رستوران و آدرس مخفی آن بیشتر مناسب کافی شاپ است که می توان کمی چیپس و پنیر هم علاوه بر قهوه ترک و میلک شیک سرو کرد.   

و خداحافظِ تُوست...

آدرس رستوران: خ آفریقا، بلوار گلستان، بلوار گیتی، خ علوی، پلاك 4، تلفن 22039837 و 22017060    

(مقایسه ستاره رستوران در بین دیگر رستوران ها)



آخرین ویرایش: سوم آبان 90 04:01 ب.ظ

باغ گیلاس

نویسنده : رضا مسلمی پانزدهم مهر 90 01:25 ق.ظ  •   

اولین برنامه رسکو با زمان بندی جدید. رسکو بنا داره یک هفته در میان برنامه های رستوران گردی خودش رو اجرا کنه و این اولیشه.

رستورانی بزرگ در بالای ولنجک

در قدیم درختان گیلاس فضای اینجا رو پر میکرد. اما با همزیستی با انسانها، اغلب جاشون رو به قارچهایی دادند که انسانها به اونا میگن خونه.

رستوران باغ گیلاس حدود 15 سال پیش در چنین فضایی بنا شده است. مجموعه ای بزرگ با چندین طبقه و آبنما و تختهای فراوان در میان درختانی زیبا. این مجموعه بزرگ که متعلق به 3 شریک بوده، الان به 3 مجموعه کوچکتر و جدا از هم تبدیل شده که هیچ کدوم هم از اسم باغ گیلاس کوتاه نیومدند. لذا به سختی میشه اسم اونها رو از هم تفکیک کرد. گستره این رستورانها از شمال به جنوبه که شیب ولنجک به اون حالت طبقه- طبقه یا پلکانی داده. نام رستورانها به ترتیب موقعیت مکانی شمالی، مرکزی و جنوبی، رستوران باغ گیلاس طبقات 4و5، رستوران باغ گیلاس و رستوران باغ گیلاس 90 میباشد. تفاوت نام این 3 مجموعه را میتوان به سختی تشخیص داد و برای کسانیکه بار اول مراجعه میکنند موجب سردرگمی است. رسکو هم با تلاش فراوان تونست رستوران باغ گیلاس رو از بین 3 رستوران کشف کنه.

اول از همه، Wi-Fi دستگاهتون را روشن کنید و از متصدی رستوران، رمز ورود را دریافت کنید. اینترنت مجانیه. در این رستوران اگر بخواهید میتونید با میوه شروع کنید که هر سبد 10 هزار تومانه. چایی هم برای هر نفر هزار تومانه. هر دو گزینه به عنوان عصرونه مناسبه. همه جای رستوران دوربین مدار بسته داره و از قلیان و دود هم خبری نیست.

 

این رستوران سوپ نداره ولی تنوع غذاهاش قابل قبوله. قیمت غذاهای انتخابی رسکو هم اغلب مناسبه. ماهی قزل آلا، کباب لقمه، جوجه چینی، جوجه با استخوان، کباب بختیاری. مزه اغلبشون خوبه و قیمتها ارزون. روی تخت از سفره های یک بار مصرف استفاده شد که چندان جالب نبود. نحوه خدمات هم معمولی و رو به پایین بود ولی متصدی رستوران در ابتدا با برخورد مناسب، توضیحات مفصلی از رستوران ارائه کرد. البته رسکو از فضای رستوران خیلی خوشش اومد.

در نهایت رسکو به رستوران باغ گیلاس در چهار بخش قیمت، کیفیت، محیط و سرویس و تنوع به ترتیب نمرات 3.4، 3.4، 4.2 و 3.4 را اختصاص داد. این رستوران با کسب امتیاز کلی 3.5 به عنوان یک رستوران خوب ارزیابی گردید.

 

آدرس: ولنجک- بلوار دانشجو- بعد از میدان یاسمن- روبروی خوابگاه متاهلین- درب دوم رستوران باغ گیلاس

تلفن: 22171414

(مقایسه امتیازی با دیگر رستوران ها) (لینک مرتبط)



آخرین ویرایش: هفدهم مهر 90 04:58 ب.ظ

رستوران فلینی

نویسنده : نادر سی و یکم شهریور 90 01:39 ب.ظ  •   

عكس هایی از فدریكو فلینی

دو روز مانده به پایان تابستان 1390 خورشیدی، روز سه شنبه،‌ بیست و نهم شهریور، رستوران ایتالیایی فلینی، در خیابان سنایی میزبان ما برای برنامه سی و ششم رسكو است.

درب ورودی رستوران فلینی

تنها نشانه از اسم رستوران بر روی درب ورودی دژ مانند، واژه "Fellini" بر روی صفحه فلزی كوچك است. بنا به گفته یكی از كاركنان، فعالیت این رستوران از حدود 4 سال پیش شروع شده است. عبارت «فلینی» یادآور كارگردان و فیلمنامه نویس نامدار ایتالیایی، «فدریكو فلینی»، است. آقای فلینی (زادروز: بیستم ژانویه۱۹۲۰ -درگذشت سی و یکم اکتبر ۱۹۹۳ میلادی) جمله معروفی دارد با این مضمون: «در زندگی زناشویی، کارگردانی و فیلمنامه به عهده شوهر و صدابرداری و گفتگوها به عهده زن است.» ایشان به شیوه ویژه اش، در آمیزش انگاره‌های رویاگون و فراهنگام شهره است.

طبقه دوم رستوران فلینی

سرویس بهداشتی

به محض ورود با برخورد گرم و صمیمی كاركنان رستوران مواجه شده و به طبقه بالا راهنمایی می شویم. فضای رستوران، شبیه سینماست. دیوارها با عكس هایی از فیلم های سینمایی تزئین شده است. نورپردازی رستوران با پروژوكتورهایی و به سبك  فیلمسازی انجام شده است و چون سقف طبقه دوم کوتاه است، نزدیک بود به سر و صورت اعضای رشیدالقامه (!) بخورد. خوشه های لامپ های رشته ای بسیاری كوچك زیادی نیز در سقف سو سو می زند كه گاهاً چشم ها را اذیت می كند. موسیقی ملایمی اما با صدای بلند در حال پخش است. دستگاه آپارات زغالی نیز در گوشه ای از رستوران قرار گرفته است كه آدم را یاد فیلم سینما پارادیزو می اندازد! فقط جای اكران یك فیلم سینمایی در فضای تاریك و سینمایی رستوران خالی است.

منوی رستوران فلینی

منو را می آورند. كاركنان عمدتاً جوان و خوش قد و قامت هستند و حركتشان ما را یاد سالن های مد مردانه می اندازند. سفارش دادن راحت است! هر چند محدوده قیمت از 15 تا 26هزار تومان است، اما تنوع قیمتی زیادی وجود ندارد. دسته پاستا 12 نوع(17800-15000)، سینه مرغ 6 نوع (18500)، فیله گوشت (استیك) 6 نوع(26000)، فیله ماهی سالمون 4 نوع (26000)، ریزوتو 4 نوع (17000)، سالاد 7 نوع (17500-12000)، پیش غذا 8 نوع (18500-6500)!  

لازانیای گوشت، اسپاگتی، دو نوع استیک، ریزوتوی میگو و ریزوتوی مرغ و نوشیدنی نوشابه، لیموناد و آب پرتقال طبیعی سفارش می دهیم. 

بعد از گذشت مدت زمانی در حدود نیم ساعت، سفارش ها را می آورند. یا ظرف ها بزرگ هستند یا خوراك ها كم! پاستا به اعتقاد سفارش دهنده خوشمزه هست، اما كم! ریزوتوها انگار  به دل ننشسته اند. ریزوتوی مرغ با سس كچاپ و ریزوتوی میگو با سس خامه درست شده است به طوری كه ریزوتوی میگو را با عبارت «بفرمایید شیر برنج» به همدیگر تعارف می كنیم و آخر سر هم عین بچه سر راهی می گذاریمش وسط میز! «ریزوتو» نوعی برنج ایتالیایی است و بر خلاف اسمش، از برنج ایرانی درشت تر است! استیكش دلچسب است، اما باز هم كم! ...

نان های موجود روی میز نیز، چند تا دونه باگت كوچك به اندازه لوله خودكار است كه 100 تاشم آدم رو سیر نمی كند!

صورتحساب را كه می بینیم چشمانمان گرد می شود. قیمت آب پرتقال كه در منو نبود 4800 تومان و هزینه سرویسی حدود 15درصد به قیمت های سرسام آور اضافه شده است.

در نهایت رای گیری انجام می شود و به اتفاق آرا در بخش كیفیت 3، قیمت 1.2، محیط رستوران 4.6 و سرویس دهی و تنوع 3.2 ستاره رسکو به فلینی می دهیم. ستاره نهایی رسكو برای فلینی 2.7! همانطور که مشخص هست، می توان گفت قیمت ها در فلینی خیلی گران است. کیفیت معمولی و قابل قبول، محیط رستوران خیلی خوب و سرویس دهی معمولی است.

موقع بیرون آمدن از رستوران با جیب خالی و شكم نیمه خالی، همه باهم هوس نیمرو با تخم مرغ دو زرده می کنیم... یه ضرب المثل ایتالیایی میگه: "direttore non può essere un buon cuoco". به زبان فارسی می شه: از کارگردان جماعت آشپز درنمی آد! دربیاد هم، یا غذا کم می شه یا ظرف بزرگ!

آدرس: خیابان كریم خان زند، خیابان سنایی، پلاك 19 - تلفن: 88303078

مقایسه با رستوران های رقیب



آخرین ویرایش: چهارم مهر 90 04:56 ب.ظ


تعداد کل صفحات ( 32 ) ... 10 11 12 13 14 15 16 ...