رستوران ژوانی

نویسنده : بهروز بیست و پنجم بهمن 90 04:55 ب.ظ  •   

Joani اسم یک رستوران در ویسکانسین امریکا است و به احتمال زیاد این ژوانی هیچ نسبتی با آن رستوران نداشته و البته ظاهراً رستورانی به اسم Zhoani هم اصلاً وجود ندارد. ژوانی در تهران دو شعبه دارد که شعبه جدید در پاسداران مدتی است شروع به کار کرده است.

این رستوران در نزدیکی یک رقیب جدی به نام شانلی که قبلاً توسط گروه رسکو ارزیابی شده بود، قرار دارد. یک رستوران ایتالیایی با محیطی دوست داشتنی که در ابتدا فکر می کنید مناسب یک قرار دوستانه و رمانتیک باشد، اما شلوغی زیاد رستوران شاید شما را پشیمان کند.

ابتدا قرار بود طبق معمول رزرو انجام شود که درخواست 10% حق سرویس اضافی و اختصاص حداکثر یکساعت و نیم وقت برای ما باعث انصراف رسکو از فرآیند رزرواسیون شد (معمولاً همه جا رزرو شامل تخفیف کلی می شود!!). هرچند مشاهده تعداد زیاد مشتریان رستوران در یک روز وسط هفته مشخص ساخت که حضور ما و اختصاص میز یک زیان برای رستوران حساب می شود، اما مطمئناً رضایت مشتری و سود درازمدت بسیار مهمتر از منافع لحظه ای می باشد؛ چیزی که در ایران هنوز تعریف نشده است.

به هر حال رسکو پس از حضوری ناشناس دو میز را دراختیار گرفت. صندلی های رستوران راحت هستند اما در مورد میزهای کنار دیوار شما می توانید از صندلی های مبل مانند (کاناپه ای) هم استفاده کنید. چیدمان روی میزها و برخورد خدمه خیلی خوب است و شلوغی بچه ها را به خوبی تحمل می کنند.

منوی رستوران شبیه یک کتاب است که حداقل چند دقیقه ای باید صرف تندخوانی آن بکنید. انواع پیش خوراک ها، پیتزا، پاستا، استیک و خوراک های دریایی و مرغی! در منو موجود است. البته با کمی دقت در توضیح اجزای خوراک ها متوجه می شوید که اختلاف بسیاری از آنها مثل تنوع ماشین های خودروسازان داخلی است که آینه را عوض می کنند و ایربگ بدون ABS، ABS بدون ایربگ!!

نکته جالب در پیش خوراک ها سرو جگر مرغ است با قیمت 7000 تومان که در چنین رستوران هایی انتظار آن را ندارید. پیتزاهای رستوران شامل انواع ژوانی، گورگونزولا، میلانو، ونیز،مکزیکانا، آل پولو، سزار، کالزونه، آل تونو و ... و پاستاها شامل سیسیلیانو، گامباس، سرآشپز، کاراملیا، میلانو، گورگونزولا، ژوانی، سلمونه، تورینو، بلونز، آنجلینا، پانا، فلورانتین و ... می باشد. قیمت اکثر پیتزاها 11500 و پاستا 12500 تومان است. استیک ها شامل انواع مدیترانه، باربرا و فلفل با محدوده قیمت حدود 22000-19000 تومان می باشد. خوراک های دریایی مخصوص ژوانی، سلمون، فیش دوء و نیز شنیتسل و انواع چیکن هم موجود است که محدوده قیمتی حدود 17000-12000 تومان دارند. انواع نوشیدنی به همراه نوشیدنی مخصوص ژوانی (که در حقیقت همان موهیتو است!) قابل سفارش بوده که با توجه به سرو سریع تر آن نسبت به قوطی کوکا!! به نظر می رسد از قبل آماده شده است. 

اما خوراک ها ... پیش خوراک های رستوران شامل واگت (شامل جوجه و قارچ کنتاکی)، بال کبابی و سیب زمینی تنوری کیفیت معمولی داشتند. البته دورچین ذرت سرخ شده دور واگت که شبیه آجیل سفت و خشک شده بود، با این که مزه خاصی نداشت اما ابتکار تازه ای بود.

در خصوص خوراک های اصلی کلاً پیتزاهای رستوران رضایتبخش و متفاوت با جاهای دیگر هستند. به خصوص روی پیتزاهای ژوانی، گورگونزولا و میلانو تکه های فیله گوساله بسیار هیجان انگیز است و در پیتزا شف تکه های مرغ هم وجود دارد و چیدمان روی پیتزا با استفاده از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف و پنیر گورگونزولا قابل توجه و با سلیقه است. البته ذائقه ایرانی ما این حس را به وجود می آورد که بعضی جاها روی نون نازک پیتزا خالی هستند!

در مورد پاستاها تفاوت ها فاحش تر است و درحالی که در برخی پاستاها مثل پاستای سرآشپز، مخلفات پاستا یکدست و سس پاستا در حد معقول است اما در بعضی پاستاهای دیگر سس پاستا خیلی زیاد (که سلیقه ای است) و مواد پاستا کاملاً جدا از هم بود. مثلاً در پاستای میلانو چهار جزء اصلی شامل پاستا، فیله گوساله گریل شده، کلم بروکلی و قارچ وجود داشت و درحالی که پاستا سرد شده بود، تکه های نسبتاً درشت کلم بروکلی به خاطر جذب زیاد حرارت دهان سوز بودند!

رسکو خوراک های دریایی و شنیتسل این رستوران را ارزیابی نکرد ولی استیک های رستوران به خصوص استیک باربرا با دورچین سیب زمینی، سبزیجات و سس قارچ واقعاً لذیذ است.

با این که این رستوران مشتریان خودش را دارد ولی رسکو بنابر وظیفه ای که دارد رأی خود را اعلام کرد و برای کیفیت غذا، قیمت، محیط و نحوه سرویس دهی به ترتیب 3.5، 2.8، 3.7 و 3.8 و در مجموع 3.3 ستاره به این رستوران داد تا جزو رستوران های نسبتاً خوب قرار بگیرد؛ البته کاملاً نظر شما در مورد این رستوران به خوراکی که انتخاب می کنید، بستگی خواهد داشت.

 

در پایان هم یکی از افرادی که با تأخیر زیاد در برنامه حاضر شد جمع را به بستنی دعوت کرد (قابل توجه دوستانی که جدید ثبت نام می کنند!).

 

آدرس رستوران: مرزداران، نبش خ ناهید، ساختمان صدف، طبقه 2، تلفن 44266600 (مقایسه جایگاه رستوران در بین بیست رستوران اول رسکو) (لینک مرتبط)



آخرین ویرایش: بیست و ششم بهمن 90 11:17 ق.ظ

هشتم تیر 93 03:44 ب.ظ
واقعا متاسفم من قبلا طرفدار این رستوران بودم ولی دفعه ی آخری که رفتم نه تنها تاخیر شدید در آوردن غذا داشتند رفتار پرسنل فوق العاده بی ادبانه و توهین آمیز به مشری بود طوری که تمام افراد حاضر در رستوران شاکی به نظر می رسیدند!!
بیست و نهم دی 92 11:27 ب.ظ
متاسفم چون افتضاح است.من قبلا مشتری ثابت این رستوران بودم اما الان به شدت از لحاظ کیفیت افت کرده و قیمت ها رو بالا برده.
بیست و چهارم اردیبهشت 91 09:39 ق.ظ
حالا درسته که 3 ماهه در حال خانه تکانی هستید ولی غذا که می تونید بخورید.
نادر
حق با شماست :-) رسكو هم مدام برگزار می شه.. اما خواستیم با شكل و شمایل جدید بیاییم كه هنوز آن طور كه باید و شاید مقدور نشده.... به زودی....
هفدهم اردیبهشت 91 05:42 ب.ظ
سلام
من تازه با وبلاگتون آشنا شدن. خیلی عالیه. البته پست آخرین مطلب بهمن ماهه....یعنی دیگه مطلب نمی دین. درهر حال موفق باشید. اگه خواستید به وبلاگ من هم سری بزنید.
mahyapak.blogfa.com
نادر
چرا.. برنامه های رسكو ادامه داره.. در حال خونه تكونی هستیم كه یه كم طول كشیده...
بیست و هفتم فروردین 91 11:08 ق.ظ
تعطیلش شدید؟ حیف بود.
نادر
نه، تعطیل نشدیم... به زودی برمی گردیم... در حال خانه تكونی هستیم...
شانزدهم اسفند 90 08:12 ب.ظ
بهروز جان مرسی. میدونم بخاطر حضور من رسکو حال و هوای دیگه ای داشت. اما دلم برای رسکوهای قدیمی تنگ شده...
نادر
یادش به خیر، روی دستمال كاغذی رای می دادیم... یادش به خیر....
سوم اسفند 90 01:41 ق.ظ
چرا تو فیس بوک نیستید؟
نادر
چرا نیستیم؟ شایدم هستیم.. بگردید با اسم resco، حتماً پیدا می كنید...
بیست و هفتم بهمن 90 08:37 ب.ظ
یعنی چی؟

سلام





یعنی شما یه گروه هستید که به رستورانها

امتیاز میدید؟

نادر
پ ن پ! .....
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر