تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران و بوفه بین المللی هانی مون

رستوران و بوفه بین المللی هانی مون

نویسنده :رضا مسلمی
تاریخ:چهاردهم بهمن 90-08:24 ق.ظ

برنامه 46 رسکو در رستوران هانی مون برگزار شد. مکان این رستوران بین مجموعه تئاتر شهر و تالار وحدت است. آدم یاد هروله دوستداران تئاتر برای رسیدن به نمایش می افتد و خاطرات برایش مرور می شود.

تابلوی رستوران پر از لغات پرطمطراق است و از پله ها که پایین می روی به تابلوی بهداشت و متن بلند بالای آن برمی خوری و با دیدن فرش قرمز نه چندان تمیز یک کمی آدم به همه چیز مشکوک می شود. داخل رستوران پر از میز و صندلی معمولی است (با روکش پلاستیکی!) که برای 100 نفر فضا دارد. چند تا تخت هم وجود دارد و برخی را می بینی که دارند قلیون می کشند. در ادامه حتی مسئولین رستوران را هم در حال قلیون کشیدن می بینی!! موزیک برای شام اصلاً مناسب نیست و با درخواست رسکو عوض می شود.

 

 

 

 

شب خلوتی است و به جز اعضاء رسکو و چند نفر مشتری قلیان، به ندرت کسی داخل می شود. البته از فضا هم همان اول آدم حدس می زند که مشتری کمی به اینجا مراجعه می کند. حتی میز بوفه هم خالی است و بوفه تعطیل.

خوب موقع انتخاب غذاست. در هنگام نگاه کردن منو یاد نوشته "انواع غذاهای ایرانی، فرنگی و دریایی" رو تابلوی رستوران می افتی ولی خب فقط برای تبلیغ بود! تازه برخی هم مثل گردن و میگو موجود نیست. سفارش ها گرفته شده و پس از مدتی اول سوپ و سالاد و کمی بعد غذاها روی میز چیده می شوند.

از سوپ شروع می کنیم. اگر از کیفیت بد سوپ بگذریم، با در خواست آبلیمو می بینیم که پس از مدتی فردی مراجعه نموده و نارنج ها را یکی یکی در کنار بشقاب های ما قرار می دهد! کار سختی نیست که چند ظرف نارنج را جایگزین این کار کرد ولی شاید آموزشی وجود نداشته است! یکی از دوستان هم در حین خوردن سالاد متوجه مویی درون آن می شود ولی چون تابلوی نامتعارفی از بهداشتی بودن رستوران که درابتدا هم گفتم را دیده بود، پرده پوشی می کند. تزئینات و شکل و شمایل غذاها خوب است. شاید یکی از مشکلات سرآشپز باشد!. در اغلب غذاها از ادویه های معطر و چاشنی های مناسب خبری نبود به صورتی که برخی از غذاها از جمله مرغ و کباب عطر و مزه مناسبی نداشت (بوی زهم). کباب مکزیکی اصلاً پرادویه و یا تند نبود و فرقش با کباب لقمه اضافه شدن کمی فلفل دلمه ای بود. همچنین استیک فیله گوشت نه خودش پرادویه بود و نه سس کنارش. البته کمی هم مزه ماندگی می داد. باقالی هم سفت شده بود و لذا نه مرغش را می شد خورد نه باقالی پلو را! شنیسل مرغ شباهت به دمپایی ابری داشت، لایه ضخیمی از آرد سوخاری وارفته. متأسفانه سیب زمینی سرخ شده هم که چندان مشکل نباید باشد، کهنه و وارفته بود. حالا بگو تو این هاگیر واگیر پیتزا دادنت چیه! برخی از فروشگاه ها برای جوری جنس یک کالا را هم کنار بقیه برای فروش قرار می دهند. منتها این برای جلب رضایت بیشتر است. ولی وقتی کار اصلیت چندان خوشایند نیست...! بزرگان می گویند: نیم کیلو باش، ولی مرد باش.

جوجه کباب و استیک گوشت گزینه های بهتری از بقیه برای سفارش دادن هستند. همچنین شنیسل مرغ، البته کمی ته مزه شیرین داره که وابسته به ذائقه است.

از نکات منفی دیگر این رستوران سرویس دهی و سرد بودن برخی از غذاها بود که مطمئناً در کیفیت تأثیر منفی خودش را داشته است.

شماره

نام

قیمت (تومان)

نظر رسکو

1

سوپ قارچ

2500

بدمزه و کمی شبیه سوپ های آماده- ضعیف

2

سالاد

2500

با روغن زیتون بودار- متوسط

3

سیب زمینی و قار چ و پنیر

5000

سیب زمینی کهنه و پنیر کش ندار- ضعیف

4

استیک فیله گوشت

17000

با دورچین کم و سس قارچ (شیرین)- متوسط

5

چلوکباب لقمه زعفرانی مخصوص

7000

بوی زهم- ضعیف

6

چلوکباب مکزیکی (تند)

9000

فرقش با لقمه کمی فلفل دلمه ای است- ضعیف

7

باقالی پلو با مرغ مخصوص

8000

باقالی سفت و بوی زهم- ضعیف

8

چلوجوجه کباب مخصوص حلزونی

8500

نرم و خوشمزه

9

چلو ماهی قزل آلا

7000

متوسط

10

شنیسل مرغ

6000

لایه ای ضخیم و وارفته از آرد سوخاری- ضعیف

11

ته چین مرغ

9000

کمی شیرین و کم گوشت- متوسط

12

پیتزا مخصوص

6500

بیشتر نون و بسیار کم ملات- ضعیف

مدیر رستوران، هانی مون را بیشتر بیرون بر اعلام می کند. نکته مثبت این رستوران، استفاده از ظروف یکبار مصرف قابل بازیافت است که این حرکت جای تقدیر و تشکر دارد. واقعاً نایلون ها و ظروف یکبار مصرف دارند طبیعت را خراب می کنند. برای درک این مطلب کمی به مقداری که خودمان هر روز تولید می کنیم و یا کنار جاده ها و خیابان ها توجه کنید. واقعاً اندوه بار است....

در انتهای شب نیز اعضاء رسکو امتیازهای 2.3، 2.8، 2.7 و 2.6 را به ترتیب به سرویس دهی و تنوع، محیط رستوران، قیمت و کیفیت اختصاص دادند.

 

 

بدین ترتیب هانی مون 2.6 ستاره از رسکو دریافت کرد و جزء رستوران های ضعیف قرار گرفت (رتبه 41 در بین 46 رستوران ارزیابی شده توسط رسکو تاکنون).

آدرس: خ، انقلاب، بین چهارراه ولیعصر و پل حافظ، نبش خ خارک، پ 958، تلفن 91- 66754489




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Ken
بیست و پنجم اردیبهشت 96 10:48 ق.ظ
I don't even know the way I finished up right here, but I thought this publish was
once great. I don't understand who you're however certainly you are going to a well-known blogger
if you happen to are not already. Cheers!
مریم
سوم فروردین 91 12:57 ب.ظ
ولی عکس های این پست دیده نمیشن
یاسی
بیست و دوم بهمن 90 11:41 ق.ظ
در مورد قیمت هم مثل اینکه شما به قیمت کم نمره بهتری میدین درسته اینطوریه؟
اما بهتره در این مورد به ارزش غذای خورده شده در برابر قیمت امتیاز بدید
چه بسا رستورانی غذاهای خیلی گرون قیمتی داشته باشه و کیفیت غذاها هم بسیار بالا باشه در این صورت شما بهش نمره کمی میدین که بازم عادلانه نیست.
نمیدونم شایدم روش دیگه ای برای آیتم قیمت دارید.
یاسی
بیست و دوم بهمن 90 11:39 ق.ظ
کاملا متوجهم، بحث من در مورد آیتم کیفیت غذا هست.
وقتی اعضا ذائقه شون با هم فرق کنه، برای مثال در مورد یک یا چند نوع غذا، ممکنه 5 نفر خوششون نیاد و نمره کم بدن و 1 نفر خیلی اون غذا رو دوست داشته باشه و نمره کامل رو بده.
دقیقا مثل برنامه بفرمایید شام که افراد از دید ذائقه شون برای کیفیت غذا امتیاز میدن!
و این عادلانه نیست.
باید این آیتم رو بر اساس یک استاندارد واحد ارزشیابی کرد و اینو هم هر فرد عادی نمیتونه انجام بده بهتره در گروهتون از چند نفر کارشناس تغذیه هم استفاده کنید.
یاسی
بیست و دوم بهمن 90 01:59 ق.ظ
روش امتیاز دهی رو خوندم
گفتم برای آیتم کیفیت غذا ممکنه ذائقه اعضا با هم فرق داشته باشه.
مگه شما کارتون ارزیابی کیفیت غذاها نیست؟ یکی از یه غذا خوشش میاد یکی خوشش نمیاد. اون وقت تکلیف چیه؟
پاسخ نادر : تنها ارزیابی کیفیت نیست.. اگر سیستم امتیاز دهی رو خوندید ملاحظه کردید که کیفیت قیمت محیط رستوران ارزیابی می شه... همیشه همینطوره توی نظر سنجی.. یکی خوشش میاد یکی نمیاد... از کل نظرات میانگین وزنی گرفته می شود...
یاسی
بیست و یکم بهمن 90 03:21 ق.ظ
این امیتاز دهی شما چه جوریه؟
ممکنه ذائقه اعضاتون متفاوت باشه و خیلی ها از یه غذا خوششون نیاد!
پاسخ نادر : روش امتیاز دهی در وبسایت توضیح داده شده است.
اظهار نظر هر فردی در مورد هر چیزی ممکنه متفاوت باشه :-)
کتایون
نوزدهم بهمن 90 10:46 ق.ظ
سلام به دوستان عزیز .من الان بیشتر از 2 سال است که جز کاربران ثابت شما هستم و عاشق رستوران گردی شما . بهروز عزیز چرا تغییری در برنامتون نمی دید نمی دونم ولی یه کارای جدیدی رو به برنامه های رسکو اضافه کنید همش شده برید یه غذایی بخورید و بیایید.الان چندین مرتبه شده براتون ایمیل گذاشتم که برید رستوران نوید تو آپادانا ولی ...راستی حالم گرفته شد با این رستوران بی کیفیتی که رفتید حیف پول. باز دستتون درد نکنه یه سپر بلایی هستید برای ماها. شوخی. راستی اگه می شه یه برنامهای هم برای قنادی های تهران بذارید تا بفهمیم کدوم خوبه؟ ممنون
پاسخ نادر : سلام و درود و سپاس از اینكه همراه مایید.. خوب اگر دقت كرده باشید قبلاً برنامه ها منظم نبود، اخیراً منظم 3 هفته ای و الان هم كه دو هفته یه بار شده است. فعلا ماموریت ما ارزیابی رستوران هاست. پس برنامه مشابهی برای قنادی ها نمی تونیم بزاریم!
رستوران بعدی هم در هر برنامه رسكو از بین رستوران های پیشنهادی همرا با منوی اصل و با رای گیری انتخاب می شود. تا بحال منوی رستوران نوید را كسی پیشنهاد نكرده است.
مجید
هجدهم بهمن 90 02:17 ب.ظ
سلام دوستان
من زیاد به وبلاگ خوبتون سر میزنم.
گفتم اینبار از شما تشكركنم.
سلامت باشین.
پاسخ نادر : سلام مجید جان...سپاس از اینكه همیشه در كنار ما هستید... از هر گونه پیشنهاد و انتقاد شما همراه همیشگی نیز با آغوش باز استقبال می كنیم...
پرستو
شانزدهم بهمن 90 06:37 ب.ظ
اصن تزیین بشقاباشم به نظر من خیلی بده
پاسخ نادر : :-) چیش خوبه مگه!؟!؟
armin
شانزدهم بهمن 90 10:57 ق.ظ
تازه اینترنت هم داشت ولی به مشتری ها ارائه نمی داد...!!!

یاد این رستورانهای سر راهی یا سمت فشم و کن افتادم...!!!:(
پاسخ نادر : بله...جستجو كه می كردیم، وای فای هانی مون پیدا می شد. اما می پرسیدیم می گفت ما وای فای نداریم. اوخ... دماغش خورد به صورتم!!
نادر
پانزدهم بهمن 90 12:59 ب.ظ
رضا جان ممنون از گزارش كاملت. بهروز جان امكان رزرو سالن مخصوص برای رسكو به صورت ناشناس هم بود، اما 50 هزار تومان ناقابل آب می خورد، آن هم برای تقریباً هیچ!
به شخصه از این رستوران خیلی شاكی هستم، تقریباً به نظر می رسید مواد اولیه همه غذاها یا خود غذاها كهنه باشد.
اولین باری بود كه كلی خوراكی در گروه رسكو ماند و خورده نشد!
بهروز
پانزدهم بهمن 90 11:40 ق.ظ
به گفته مدیر رستوران، یک سالن مخصوص مهمانان ویژه هم وجود دارد که چون رسکو هر رستوران را ناشناس و در شرایط نرمال بررسی می کند، ما در همان سالن اصلی غذا خوردیم. فلفل دلمه ای برای لقمه معمولی هم بود و به نظر من اگر سرد نبود، کیفیت بدی نداشت.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo