تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران استانبول داداش كباب

رستوران استانبول داداش كباب

نویسنده :نادر
تاریخ:بیست و هفتم دی 90-06:24 ب.ظ

انتخاب رستوران «استانبول داداش كباب» برای برنامه 45 رسكو با حرف و حدیث‌هایی همراه بود. از جمله اینكه ممكن است جای كافی برای پذیرایی از گروه رسكو نداشته باشد. برای همین طی تماسی با رستوران سوال شد كه آیا می‌توانند پذیرای یك گروه ده پانزده نفری در روز دوشنبه، 26 دی ماه 1390، باشند یا خیر، كه جوابشان مثبت اعلام شد. بنابراین درنگ نكرده و 45 امین رسكو را برای این رستوران برنامه‌ریزی كردیم. روز یكشنبه برای رزرو با رستوران تماس گرفته شد و اینكه آیا موقع مراجعه گروه رسكو همه موارد منو وجود خواهد داشت یا خیر، كه پاسخ داده شد احتمالاً «اسكندر كباب»، «كباب تركی پرسی»، «لقمه گوشت كباب تركی» و « دنر كباب (ساندویچ)» تا ساعت هفت باقی نماند كه رسكو پیشنهاد كرد از هر كدام حداقل یك پرس برای ما نگه دارند كه آنها نیز موافقت كردند.
رستوران «استانبول داداش كباب» در ضلع غربی خیابان سعدی شمالی واقع است. راحت‌ترین دسترسی به این رستوران استفاده از مترو (به فاصله تقریباً حدود 200 متر از ایستگاه مترو دروازه دولت یا سعدی) و یا اتوبوس‌های بی‌آرتی آزادی-ترمینال شرق است. با توجه به خیابان‌های تنگ و شلوغ آن حوالی، پیدا كردن جای پارك به سختی امكان‌پذیر است. رستوران استانبول داداش در بین مغازه‌های متنوع خیابان سعدی گم است. به طوری كه به راحتی ممكن است از جلوی آن رد شده و متوجه چنین رستورانی نشوید. اما اگر شامه قوی قوی داشته باشید، حتماً هنگام عبور از جلوی آن، بوی دنبه كباب تركی آن را احساس خواهید كرد. نمی‌دونم چرا روی شیشه درب ورودی رستوران، عبارت «شاه لقمه» و آدرس اینترنتی shahloghme.com نقش بسته است. بعید نیست اینجا سابقاً رستورانی با این عنوان بوده باشد.

در رستوران استانبول داداش دو ردیف میز و صندلی شامل حدود 6 میز و 20 صندلی وجود دارد. در كنار درب ورودی میله گردان كباب تركی قرار گرفته و در آن سو، رو شویی رستوران واقع است. سعی بر این شده است كه تا حد ممكن فضای رستوران تزئین شود، هر چند موفقیت چندانی كسب نشده و فضا كماكان تنگ و خودمانی و صمیمی باقی مانده است! به طوری كه من كه روی صندلی اول نشسته‌ام هم از گرما و هم از بو و عطر كباب تركی همان ابتدای امر به شدت فیض برده و حتی ناخنكی به سیب‌زمینی سرخ‌كرده می‌زنم! هر كس به محض ورود با یك كاسه سوپ به همراه دو قاچ لیمو پذیرایی می‌شود (رایگان). كاركنان رستوران اكثراً اهل تركیه هستند و برخی هم از هموطنان آذری‌زبان. به زبان فارسی نیز به راحتی با مشتریان ارتباط برقرار می‌كنند. به زبان مخلوط آذری-استانبولی باهاشون همكلام می‌شویم: «ن سیل سن؟» - «چوك ایی!» - «كاچ زامان بوراسی استانبول رستورانی اولوپ می؟» «آلتی آی!» ازم می‌پرسه شغلم چیه كه كم میارم میگم «گمی سورمك شركتیندا ایشلیرم!» 

می‌خواهیم سفارش دهیم كه سورپرایز می‌شویم. سفاش گیرنده هیچ قلم و كاغذ و آی‌پادی ندارد! سفارش‌هایمان را به خاطر می‌سپارد و می‌رود. همه موارد قید شده در منو را دارند. سعی می‌كنیم تا حد ممكن سفارش‌های متنوعی داشته باشیم. بعد از سفارش به پیشنهاد دوستان سری به سرویس بهداشی رستوران می‌زنم كه برای این كار باید از هفت خان رستم بگذرید و ممكن است بترسید و نگذرید! برای اینكار باید سوار آسانسور روباز (!) باری شده و به طبقه زیرین كه به نوعی انبار و قسمتی از آشپزخانه می‌باشد، بروید. تیغ‌های ژیلت در گوشه‌ حمام و دستشویی به چشم می‌خورد! سوار آسانسور شده و سر میز بر می‌گردم. قبل از آوردن سفارش‌ها، سالادهایی می‌آورند و اشاره می‌كنند كه خودشان همینطوری آورده‌اند! كلاً فضا بسیار صمیمی و خودمانی است و كاركنان رستوران سعی می‌كنند تا جای ممكن به ما و سایر مشتریان خوش بگذرد. موسیقی استانبولی نیز در فضا پیچیده است.
سفارش‌هامون رو تقریباً سریع می‌آورند و همه مشغول می‌شویم. به وضوح همه از كیفیت راضی هستند. به طوری كه همه مشغول خوردن می‌شوند بی‌صدا! 
و این هم عكس‌ها و شرح تك‌تك غذاهایی كه رسكو خورد!


قیمت ها به تومان:
مخصوص داداش كباب | (12000): شامل همه چیز است! كباب لقمه، بال ذغالی، تكه‌های پیتزا مانند، ورقه‌های كباب 
تركی .... برای یك نفر زیاده!
بیتی ویژه | (9000): در نگاه اول مثل شیرینی دانماركی می‌مونه كه با سس مخصوص و پیاز و هویج و فلفل و گندم پخته تزئین شده! خوشمزه و متفاوت!
اسكندر كباب | (7000): عبارت است از كباب تركی، ‌نان مخصوص و سس مخصوص، ‌ماست و سبزیجات! خورنده خیلی راضی نبود...
كباب تركی پرسی | (6500): خیلی متفاوت از كباب تركی‌هایی است كه توی ستارخان به اسم كباب تركی سرومی‌شود! خیلی خوشمزه!
لقمه گوشت كباب تركی | (5500)
لقمه آدانا|اورفا | (4000): مثل كباب كوبیده خودمون می‌مونه، خوشمزه!
آدانا|اورفا كباب | (4000): مثل كباب كوبیده خودمون می‌مونه، خوشمزه! فرقشو به لقمه آدانا|اورفا نفهمیدم!
بره كباب تركی | (7000): تكه‌های گوشت كه به راحتی خورده می‌شوند! اما بعید است واقعاً بره باشند! خوشمزه!
جوجه كباب تركی | (4500): خوب و راضی کننده
بادمجان كباب تركی | (5000): بادمجان كبابی ذغالی + گوشت های كوفته شده! با نانی شبیه نان لواش یا یوخای خودمان!
كوفته ذغالی | (5000): همان بادمجان كباب تركی بدون بادمجان!
بال ذغالی | (3500): تكه‌های از اون رو از سفارش كباب مخصوص خوردیم! خوشمزه!
دنر كباب (ساندویچ) | (3500)
كباب مخصوص با سیر | (7500): مثل كباب لقمه خودمون كه به جای پیاز بهش سیر می زنن! خوشمزه!
پیده| پیده فیله|‌پیده مخصوص | (5500)
لاه معجون | (2500): نان تنوری، گوشت چرخ كرده، فیله گوشت، پنیر پیتزای رنده كرده با انواع ادویه‌های مخصوص تركی داخل فر پخته می‌شود. آذری‌های ایران چیزی دارند به اسم «خطاب»، خمیر را مانند لواش صاف می‌كنند، روش انواع سبزی‌های كوهی می ذارن، بعد درشو می‌بندن! بعد می ذارن رو ساج تا پخته شه! این هم یه چیزی شبیه اونه، اما لایه نون گوشت چرخ كرده گذاشتن! شبیه خاچاپوری گرجستان هم هست!
پیتزا مخصوص تنوری | (5000)
سوپ تركیه | (1500): مفت باشه كوفت باشه! به محض ورود با دو قاچ لیموی ترش و به رایگان پذیرایی شدیم!
سالاد ترك | (2000): همراه با غذا و به رایگان سرو شد! شبیه سالاد شیرازی خودمون كه كمی سبزی هم بهش اضافه كرده‌بودن!
حرفه‌ای ترین آشپزهای استانبول با مدیریت بولنت بی
این رستوران برای كیفیت 4.1، قیمت 3.8، سرویس‌دهی و تنوع 4.2 و محیط رستوران 2.5 ستاره رسكو كسب كرد و در مجموع با 3.7 ستاره، امتیاز خوبی از آن خود كرد.
آدرس: سعدی شمالی، بعد از چهار راه منوچهری، پلاك 516، تلفن 21-33996919
 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
هفتم آذر 93 03:53 ب.ظ
از اونجا رفته . کسی میدونه چی به سرشون اومده ؟
mohammad
سیزدهم اردیبهشت 91 04:54 ب.ظ
ghazash aaali bood,orfa(hamoon kabab koobidas ye khorde tonde
baad ye moshkeli in axasho nemishe did gozashtin
armin
شانزدهم بهمن 90 11:04 ق.ظ
مرسی از رسکو و نادر عزیز
و بهترین هم کسی نبود جز اقای بیتی ویژه...
واقعا رستوران خوبی بود.
من به شخصه خیلی لذت بردم.
پاسخ نادر : :-)
مختار
دوازدهم بهمن 90 08:56 ب.ظ
گزارش خوبی بود. عکسی انگار در کار نیست. مرسی رسکو
پاسخ نادر : عکس ها رو نمی بینی یعنی؟
Andranik Karadğliyan
نهم بهمن 90 12:28 ق.ظ
vallah süper bir lokanta
yemekleri çok nefis
fiyatlari dengeli
İşte tadına bakınız
پاسخ نادر : hevik ki yeri azeydi!
بهروز
پنجم بهمن 90 11:29 ق.ظ
البته امتیاز 3.7 به نظر من کمی زیاد بود؛ به خصوص محیط 2.5 یعنی بعضی ها به محیط 3 یا بیشتر دادند که میانگین شده 2.5!
بهروز
پنجم بهمن 90 11:07 ق.ظ
گزارش خوبی بود، کاشکی تعداد عکس ها رو کم می کردی. بیتی ویژه هم واقعاً فوق العاده است.
سید احمد حسینی
چهارم بهمن 90 06:25 ب.ظ
موفق باشید
کار زیبا و مناسبی است و به ارتقای فرهنگ احترام به مشتری و تامین کیفیت خدمات در کشور کمک می کند
بهاره
یکم بهمن 90 04:44 ب.ظ
خیلی غذاش عالی بود.... رستوران با حالیه به خدا... فقط wi-fi نداره....
پاسخ نادر : می گفتیم درجا وای فای هم میاورد یه هویی! مثل چای گذاشتنش!
سی ام دی 90 02:12 ق.ظ
wow عکسها چرا اینجوری شده؟
اما بهتره که در گزارشهاتون قیمت غذاها رو ذکر نکنید چون در طول زمان دستخوش تغییر می شود!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo