تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران گیاهی زمین

رستوران گیاهی زمین

نویسنده :بهروز
تاریخ:پانزدهم آذر 89-10:44 ق.ظ

سلام به دوستداران زمین و گیاهخواران!

این بار رسکو به بررسی یک رستوران سبز پرداخت. رستورانی که مجالی است برای کسانی که با گوشت خوشمزه خداحافظی کرده اند. در این رستوران هیچ گونه گوشتی سرو نمیشه و به گفته مدیر رستوران از گیاهان مختلف با کشت سالم و عاری از سم (ارگانیک، IPM، GAP و طبیعی) در پخت غذا استفاده می کنند و غذاها توسط ایشان طراحی شده اند.

ابتدا باید مراقب باشید تا از کنار رستوران به سرعت رد نشید، چون رستوران داخل یک کانتینر هست وسط باغچه! جز این نوآوری، نکته خاص دیگری در مورد محیط رستوران نمیشه ذکر کرد. و البته همینکه 16 نفر از اعضای رسکو کلی شلوغ کردن و جشن تولد گرفتن نشون میده که محیط صمیمی و مناسبی برای اینجور مراسم داره. با توجه به فضای محدودش باید جا رو از قبل رزرو کنید.

توضیحات کامل مدیر رستوران هم در ابتدا بسیار مفید بود و جزء نقاط قوت این رستوران محسوب میشه.

قیمت ها در عکس زیر گویا هستند و در محدوده 6000-4000 تومان قرار دارند. اگرچه این محدوده قیمت مناسب است ولی توجه داشته باشید که گوشت نمی خورید! کیفیت غذا هم واقعاً به ذائقه شما بستگی دارد، مثلاً درمورد پیتزاها و پلو الهه سبز نظرات مختلفی وجود داشت. جوجه کباب گیاهی، برگر اسفناج قارچ و لقمه نیروانا جزو غذاهای خوب این رستوران حساب میشه اما واقعاً روز بدشانسی شما خواهد بود اگر سبزی پلو با جلبک یا اسپاگتی اسفناج قارچ سفارش بدید! سوپ روز، بورانی های اسفناج و بادمجان، و نوشیدنی اسموتی مخصوص زمین (مخلوط میوه ها) هم واقعاً خوب هستند. خلاصه انتخاب این تیپ رستوران ها کاملاً به ذائقه و البته جنسیت افراد بستگی داره!!

نمرات این رستوران برای کیفیت غذا، محیط و قیمت به ترتیب 3.1، 3 و 3.6 بود که درنهایت موفق به کسب 3.2 ستاره رسکویی شد. البته در این برنامه 7 نفر از دوستان غیرعضو نیز حضور داشتند که 6 نفر اونها برای اولین بار با رسکو بودند و امتیاز جو دوستانه رسکو رو به رستوران دادند!

همچنین این برنامه مقارن شد با تولد بهاره که به تازگی عضو رسکو شده و کارت عضویت خودشو در این برنامه دریافت کرد. البته ما هم از کیک تولدش به نفع رسکو استفاده ابزاری کردیم! در این مراسم همچنین کارتهای عضویت سمیرا و میثم هم بهشون داده شد.

آدرس رستوران: شهرک غرب، خ سیمای ایران، مجتمع پردیسان (سایت رستوران زمین) (مقایسه امتیاز رستوران زمین با دیگر رستوران ها)

                                           پلو الهه سبز

                                             لقمه نیروانا

                                        جوجه کباب گیاهی(از پرطرفدارها!)




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Collin
بیست و پنجم اردیبهشت 96 05:25 ب.ظ
I'm now not positive where you're getting your info, but good topic.
I must spend a while learning much more or understanding more.
Thanks for fantastic info I used to be in search of
this information for my mission.
هجدهم فروردین 96 04:55 ب.ظ
با سلام
به نظر باید اول دید که چه چیزی از رستوران میخواهید
من سالهاست که به رستوران زمین میرم و در مقایسه با رستورانهای دیگه حسنهایی داره که نباید از اونها چشم پوشی کرد ،در ابتدا اینکه رستوران زمین سعی در ایجاد فرهنگ سلامت داره،رستورانهای دیگه فقط رستوران هستن،مورد دوم اینکه زمین ،رستوران تخصصی وگان هست و اطلاعاتی که درمورد محصولات به ما میدن به نظر من عالیه و هر دفعه اطلاعات جدیدی برای من وجود داره.مورد بعد اینکه حجم غذاهای زمین زیاده و با کیفیت و خصوصن نان هایی که خودشون درست میکنن و رسپی مخصوص غذاها که ابداع خودشون هست ،این رستوران را متمایز میکنه.
رستورانی مثل اناندا محیطی بسیار خوب داره اما فقط رستورانه ،چیزی در اونجا تو ذوق من زد استفاده از کاغذ بود به جای پارچه اما کیفیت غذاهای رستوران انانداهم خوب بود اما حجمش خیلی کم بود و مزه های عمومی تو این رستوران بیشتر بود و
درمقایسه رستوران زمین با اناندا ،قیمتهای رستوران زمین بسیار ارزان تر باتوجه به کیفیتی که ارایه میده، در تمام مراحل پخت و سرو و تهیه غذا از تمام وسایل تا مواد کاملن گیاهی ارگانیک استفاده میشه ،مثلن از دیگ های سنگی که وقتی طبخ انجام میشه اهن دیگ به غذا منتقل میشه ،از نمک هیمالیا که از نظر قیمتی ،نمک با کیفیت و گرانی محصوب میشه استفاده میکنن و خیلی موارد دیگه.
فروشگاه کوچکی که در زمین وجود داره بسیار مفیده.
و مهم تراز همه صمیمیت و نحوه برخورد در این رستورانه و من شخصن ترجیح میدم جایی غذا میل کنم که از صمیم قلب به فکر سلامت و فرهنگ سازی ملت هستند.
بیستم مهر 91 10:05 ق.ظ
سلام
من جدیدا زمین رفتم. خیلی سطح غذا و سرویس و تمیزیش از آناندا پایینتر بود.
بیستم مهر 91 10:05 ق.ظ
سلام
من جدیدا زمین رفتم. خیلی سطح غذا و سرویس و تمیزیش از آناندا پایینتر بود.
مهرنوش و علیرضا
هفدهم شهریور 91 02:54 ب.ظ
برای مهمانی که نمیتوانست گوشت بخورد و دیابت هم داشت دنبال یک رستوران مناسب بودم. امروز جمعه پنج نفری رفتیم رستوران زمین.
از کل غذاهایی که سفارش دادیم سوپ روزش از همه بهتر بود و مهمان دیابتی ما که با گوشت مشکل داشت از سوپ خوشش آمد. دوغ سویا و ماست سویا و آب پرتغال هم خوب بود. میرزا قاسمی و کشک بادمجان و نان سیاه رژیمی هم خوشمزه و خوب بود ولی کالباس گیاهی را هیچکدام تایید نکردیم و لقمه نیروانا هم با اینکه قیافه زیبایی داشت وحشتناک بود مخصوصا سوسیس وسطش. چلو کباب برگ مخصوص گیاهی و کباب کوبیده گیاهی هم اصلا نتوانستیم بخوریم. کوفته نسبتا بهتر بود. پلو سبزیجات هم که فکر کنم اسمش پلو چینی بود با زدن کمی نمک خوشمزه شد. نودل هم خیلی پر از اسپاگتی بود و آب خیلی کمی داشت و استقبال نشد.
جمع بندی اینکه برای مهمان دیابتی که فقط سوپ خورد و از بقیه هر کدام کمی امتحان کرد خوب بود ولی شخصا دیگر به این رستوران نمیروم. البته زحمت کشیده بودند و انصافا کشک بادمجان و برانی و سوپ روزش خوب بود و مسلما سایر غذا ها با ذائقه ما که عادت به غذاهای گوشتی داریم جالب نبوده.
diana
چهارم مرداد 90 01:15 ب.ظ
aya in resturan faghat bedune gusht bud ya ghazahaye labani ham serv nemishod?
بهروز
بیستم آذر 89 02:39 ب.ظ
سمیرا خانم،
من هم به هر دو نکته اشاره کرده ام: هم محیط و هم غذاها که توسط مدیر رستوران طراحی شده اند. نمیشه تک تک غذاها رو که به عنوان نوآوری شمرد.کلاً این تیپ رستوران ها جزو گروه رستوران های «غذاهای خاص» حساب میشن. به علاوه اینکه گردهمایی های رسکو همیشه خوش میگذره...مگه کسی شک داره؟
نادر
نوزدهم آذر 89 10:19 ب.ظ
هااا..کی بوددددد...من اینجاممم..مثل همیشه... یارو یاور مدیر رسکو... اصلا خودت کجایی بهاره!؟
shohre
شانزدهم آذر 89 08:56 ب.ظ
مگه جا قحط بوده که تو کانتینر رستوران می زنن!
بهاره روی خط از تهران
شانزدهم آذر 89 11:09 ق.ظ
به نظر من یک شب پربار رسکویی داشتیم و یکی از بهترین تولدهای من بود! مرسی از همه دست اندر کاران که دل من رو نشکستن و " زمین " رو انتخاب کردن! من هم رستوران رو دوست دارم و موافقم که " خاص" هست و به ذائقه افراد بستگی داره ولی تنوع غذاها خوبه و میشه سلیقه های مختلف رو ارضا کرد! مرسی از مدیریت رستوران، جناب آقای مهندس حکمتی که بسیار مهمان نوازی کردن .. بسیار... سمیرای عزیز ممنونم از همه محبت هات و در آخر مرسی بهروز که کلی برای رسکو زحمت میکشه... همیشه پایدار باشید! رهبر هم که تاج سر ماست ! ( نادر کجایی؟؟))
سمیرا
پانزدهم آذر 89 11:45 ق.ظ
سلام
ولی به نظر من این رستوران پر از نو آوریه اول جای رستوران و بعد تمام غذاهای رستوران كه همشون جدیدن .. و نوشیدنی های خیلی خوشمزه و جدید و مبتكرانه رستوران كه حداقل به یه بار امتحان كردن می ارزن...
و دست اخر اینكه اون شب خیلی خوش گذشت به خصوص كیك خوشمزه تولد بهاره جان كه عالی بود ... مرسی بهاره جونم صد سال بهتر از این سالها انشاءالله..
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo