تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رسکوی 86: رستوران کردی کازیوه

رسکوی 86: رستوران کردی کازیوه

نویسنده :نادر
تاریخ:بیست و دوم مهر 92-06:03 ب.ظ

رسکوی هشتادو ششم: رستوران کردی کازیوه، 15 مهر 92

اولین بار که در یک سپیده دمِ یکی از روزهای آغازین پاییز در اتوبان چمران چشمم به بیلبورد تبلیغاتی درباره رستوران کردی افتاد، فکر نمی کردم به زودی و بر حسب اتفاق، پیشنهاد یکی دیگر از دوستان (سارا)، رسکو را به آنجا خواهد کشاند. رسکویی که این روزها تشنه پیشنهادهای جدید و جالب است. اما جالب تر اینکه، اسمش را نه من درست می دانستم و نه دوستمون! اما پیشنهادش جرقه دوباره ای بود تا با اندکی گشت و گذار در اینترنت اطلاعات آن را یافته و قرار رسکو 86 را برای رستوران کردی کازیوه هماهنگ کنیم.

در شفق به فلق خوش آمدید. بله، کازیوه به کردی یعنی فلق، یعنی سپیدم دم! در وبسایت رستوران آمده است: «بر آن شدیم برای شناساندن گوشه ای از فرهنگ غنی کردستان که جزئی از آن غذاهای متنوع با طعم های خاص از مناطق مختلف آن سرزمین می باشد کازیوه را راه اندازی کنیم. تیم کازیوه با هدف ایجاد طرحی نو برای شما عزیزان با یاری و مودت مشاوران علمی و سرآشپزهای حرفه ای در بخش غذایی متفاوت از جمله «محلی کردستان، ایرانی و فرنگی» در فضایی بدیع و رویایی که در آن نغمه ها و آواهای کردی جاریست این مهم را آغاز نموده است. کازیوه در زبان کردی به معنی سپیده دم میباشد. به یقیین بال خیالتان خواهد شد تا کردستان را آنگونه که هست بشناسید: ما پشتوانه ای به وسعت تاریخمان در مهمان نوازی داریم...»

کازیوه در ضلع جنوب شرق بلوار دریا در سعات آباد است. دسترسی به این رستوران بسیار ساده است اما کمی هم سخت! در صورتی که از ماشین شخصی استفاده می کنید به راحتی جای پارک پیدا خواهید کرد. در صورت استفاده از وسیله نقلیه عمومی، دسترسی به آن با بی آر تی های که از پل مدیریت عبور می کنند راحت ترین راه است یا از مترو دانشگاه شریف اتوبوس های میدان صنعت را سوار شوید یا تاکسی های به مقصد سعادت آباد... شهروندان کرد در جای جای جهان در مهمان نوازی شهره آفاق اند؛ بزرگ ترین دلیل انتخاب این رستوران نیز تجربه کردن مهمان نوازی و مزه کردن طعم های خاص محلی کردستان است.

ورودی رستوران کازیوه

شرح ورود و محیط رستوران

نبش رامشه، آقایی ما را به سمت دری راهنمایی می کند که به آسانسوری باز می شود که در طبقه اول در آن به رستوران کازیوه باز می شود. با استقبال خوب گارسون ها رویارو می شویم. بعد از درب ورود، در سمت چپ سرویس بهداشتی تمیز فرنگی قرار دارد. در سمت راست بار نوشیدنی و کمی جلوتر سمت چپ، خانمی با لباس سرخ رنگ (ظاهراً کردی) متفاوتی پشت میز پذیرش نشسته است. گارسون ها همگی خوش قد و قامت اند و احتمالاً کرد. میزی در گوشه دنجی برایمان در نظر گرفته اند و فامیلی شیرین را که رزرو کرده چاپ کرده و بر روی میز قرار داده اند. رستوران نسبتاً خلوت است و میزها فاصله نسبتاً مناسبی از همدیگر دارند. این رستوران حدود 80 نفر ظرفیت دارد. بعد از نشستن با ولکام درینک که آب هندوانه است از ما پذیرایی می کنند. منو را می آورند؛ به سان کتابی قطور. انواع غذاها و پیش غذاهای کردی گرفته تا انواع غذاهای ایرانی و فرنگی!

بخشهای منو پیش غذا غذاهای اصلی نوشیدنی دسر

متوسط قیمت به تومان 10000 15000 2000 7000

متوسط هزینه یک پیش غذا+غذای اصلی+یک دسر یا نوشیدنی (با احتساب 10 درصد هزینه سرویس و 6 درصد هزینه مالیات بر ارزش افزوده)=50 هزار تومان

کنار پنجره تلویزیون تخت بسیار بزرگی قرار دارد که فعلاً خاموش است و پیانیستی که می نوازد. خواهش می کنیم موسیقی کردی بنوازند که بر روی تلویزیون پخش می کنند. نقاشی هایی از مردمان و مناظر کردستان بر روی دیوار نقش بسته که به جرأت می توان گفت جز لباس محلی که شرح آن رفت، تنها نشانه های دیار کردستان اند. 

قبل از اینکه نوشیدنی ها را بیاورند گارسون ها سعی دارند دستمال های روی میز را با استیل خاصی روی پاهایمان بیاندازند! و بعد نوشیدنی ها رو سرو می کنند. به گمانم گارسون ها کمی هول اند! پیش غذاها را با فاصله نسبتاً کمی می آورند و بعد ظرف های خالی را با اجازه هر فرد از روی میز بر می دارند. پس از پایان سرو پیش غذاهای تمامی سرویس قاشق و چنگال و کارد را عوض می کنند.

سفارش های رسکو در رستوران کازیوه و شرح آنها

پیش غذاها (از راست با چپ-بالا به پایین)

پیش غذاها در کازیوه

سوپ قارچ 6000 تومان| لیدا که سوپ قارچ را سفارش داده گفته که مایه اصلی به نظر سوپ آماده بود. قارچ آن تفت داده شده بود و در کل مزه آن خوب بود.

سالاد کازیوه 10500 تومان | آرزو گفته که این سالاد حاوی تکه های مرغ، خیار و گوجه و کاهو. چیزی شبیه سالاد سزار و در مجموع مزه خوبی داشته. اما پروانه گفته چیز خاصی نبود مثل سالاد کاهوی معمولی بود ولی چون این سالاد به اسم این رستوران بود توقع داشتیم جالب تر و خاص تر باشه

شلکینه 2500 تومان| عاطفه گفته که شامل تخم مرغ و آرد و روغن و شکر. در کل طعم تخم مرغ غالب بود و یک چیزی شبیه خاگینه ای بود که مامانم (!) درست می کنه.

کلانه 2500 تومان| شیرین که کلانه سفارش داده گفته این پیش غذا شامل نان و پیازچه و ماست محلی چکیده خوشمزه در کنارش بود و خوب بود. در ظرف بسیار بزرگی هم تزئین شده بود.  یه کمی شبیه ختاب آذری است که با سبزی های خودرو تهیه می شه. {شلکینه و کلانه در یک ظرف بزرگ سرو شده بودند}

قیمه وکه وه رگ 7500 تومان| این غذا سفارش نادر بود! تا اسمش را یاد بگیرم پیش غذای من تموم شد! گوشت چرخ کرده که با انوع سبزیجات محلی تفت داده شده و به شکل ستاره تزئین شده بود. التماس کردم که یک پرِ ستاره رو برایمان باقی گذارند تا حداقل مزه کنم. یک نان لواش محلی هم کنارش بود. در کنارش هم ریحون و ورقه های بسیار نازک گوجه فرنگی. در کل این پیش غذا چرب بود.

سالاد شیرازی 4000 تومان | سارا گفته سالاد شیرازی بدون لیمو و آبغوره بود

سالاد سزار با مرغ 10000 تومان | لیدا که این پیش غذا را سفارش داده گفته در کل خوب بود. کُرُتان های خوب داخل سیر و روغن زیتون سرخ شده بود، مزه خوبِ سیر می داد.

دوخوا 4000تومان| مریم گفته شبیه آش دوغ و بد نبود. ولی چیز جالبی نبوده. رضا هم گفته مثل آش دوغ بود و تقریباً خوشمزه و ترش.

کوبه زاخویی 7500 تومان| عاطفه گفته: بلغور و گوشت چرخ کرده و کدو و کرفس و برگ چقندر و جعفری. خیلی ترش و تند بود. ولی طعم خوبی داشت. و رضا هم گفته: تخم مرغ شیرین شده. خوشمزه بود و مثل خاگینه نازک و شیرین.

نان محلی 500 تومان| شبیه نان یوخای گرد آذری بود که روی ساج پخته می شه. تردتر و نازکتر. 

غذاهای اصلی (از راست با چپ-بالا به پایین)

چلو خورشت خلال بادام 16000 تومان| سارا که خلال بادام را سفارش داده گفته تا آنجایی که من می دانم خورشت خلال بادام بدون لیمو عمانی طبخ می شود و از تکه های گوشت بسیار ریز استفاده می شود که اینطور نبود. البته سارا در ادامه حرف های جالبی می زنه: در کل به خاطر عرق ملی و ریشه پدری و زنده کردن و تلاش برای شناساندن گوشه ای از فرهنگ و ذائقه مردم کردستان به نظرم راه اندازی این رستوران جالب و ستودنی است. اما بهتر بود اگر اصالت در تمامی جنبه ها از جمله دکوراسیون، موسیقی و غذا و حتی سرویس بهداشتی حفظ می شد.

بریانی پلو 32000 تومان| این غذا را که عاطفه سفارش داده، درباره اش گفته شامل برنج و زرشک و کشمش و خلال بادام و گوشت به نظر گوسفند (!). با اینکه کشمش و خرمای سرخ شده داشت اما باز هم طعم ترش آن غالب بود. زرشکش بیشتر بود و یک نوع سبزی سرخ شده هم لابلای برنج ها بود که در منو قید نشده بود (زیره!؟) گوشتش خوب نبود و نه حالت گوشت گوسفندی داشت و نه نرمی و چربی آن را. اما چیدمان غذا در کل زیبا بود.

شاهانه پلو 35000 تومان| این غذا را هم نادر سفارش داده بود و هم آرزو. اول که غذای من را آوردند سرد بود! قاطی پلو شامل گوشت تکه ای کوچک گوساله و گوشت قلقلی و تکه های کوچک مرغ و زرشک محلی که روی آن را با نان مخصوصی پوشانده بودند و شمایل عجیبی داشت. ریحون و ورقه های گوجه بسیار نازک دورچین بود. مزه زیره در آن غالب است و غذا با اینکه چرب است اما این غذا در کل سنگین بوده و خشکی خاصی دارد به طوری که به زور از گلوی آدم پایین می رود. گوشت هاش هم یک کم مانده به نظر می رسید. اما آرزو اضافه کرده که این غذا شامل کشمش هم بوده و طراحی آن شبیه کیک است. مزه اش ترش و شیرین که آرزو از آن خوشش آمده و از خوردنش لذت برده.

ماهی زریوار 15000 تومان| مریم و پروانه این غذا را سفارش دادند. پروانه گفته این غذا حاوی یک ماهی قزل آلای کامل با مخلفات بود و نان محلی که آوردند ترد و تازه بود. مریم هم گفته خیار شور دورچین آن بی مزه بود و براش عجیب بوده که خیارشور بدون شوری را چرا در بشقابش گذاشته اند! اما ماهی را خوب توصیف کرده. دورچینش را اینگونه توصیف کرده: کلم قرمز که خوشمزه بود. کلم سفید و کشمش و سس . فلفل کبابی هم که خیلی تند بود! مریم پیانو نوازی در این رستوران را هم دوست داشته. 

لقمه زعفرانی 16000تومان| شیرین این بار هم ریسک نکرده و غذای محلی سفارش نداد! گفته لقمه ترد بود ولی فوق العاده نبود. برنجش به نظر ایرانی بود ولی اگر هم بود برنج درجه یک نبود و کمی مزه برنج بدون عطر می داد. دورچین غذا ترشی، کلم قرمز، فلفل کبابی و کمی سالاد اندونزی بود.

یکاوه 18000تومان| این غذا رضا سفارش داده بود و این طور شرح داده: تکه های گوشت گوساله آن کمی سفت بود. یه جوری شبیه ماکارونی (رشته!) داخلش بود و با خرما و کشمش و زرشک مخلوط شده بود. در کل غذا را بسیار شیرین و چرب کرده بودند با دورچین گوجه فرنگی. خوشمزه بود ولی با ذائقه ترش من چندان سازگار نبود.

بیف استراگانف 19000 تومان| اما لیدا باز هم در تله افتاد! باز هم بیف استراگانف و باز هم شوری بیش از حد آن! لیدا تجربه امشبش را اینطوری عنوان کرده: دفعه اول که غذا را آوردند بسیار شور و با سس بسیار رقیق بود. اما وقتی عوض کردند و برای بار دوم آوردند شوری آن کمتر شده بود و یک عیب بزرگ آن یعنی چیپس خلالی باقی مانده بود. در کل تجربه نشون داده وقتی غذا عوض می شه دیگه نمی چسبه! چون دیگه دیر می شه و آدم اشتهاش کور! اما کار گارسونها در عوض کردن غذا پسندیده بود.
نوشیدنی ها

دوغ محلی 1000 تومان | دوغ محلی در لیوانی مدرن! انتظار داشتیم در لیوان های سفالی سرو شود اما در لیوانی شیشه ای آن هم از نوع کمر باریک سرو شده بود. آرزو گفته که کم نمک و بی مزه است، البته تزئینش با شوید و گل محمدی جالبه! پروانه هم گفته دوغش خیلی هم محلی نبود. مریم گفته خیلی عالی!

آب معدنی 800 تومان | بالاخره من نفهمیدم این آب معدنی قیمتش چقدره! قیمتش فقط 200 تومان با دوغ محلی فاصله داره! آخه کیا سفارش دادن!!

دلستر 1400 تومان | قیمت نوشیدنی در این رستوران تقریباً نزدیک نرخ مصوب است. 

نوشابه قوطی 1400 تومان | سارا گفته یکی از نوشابه ها را فانتای لیمویی خواسته بودیم که فانتا ساده آوردند.

البته تا یادم نرفته این رو هم اضافه کنم که این رستوران نوشیدنی مخصوص کازیوه هم داشت که یادمان رفت امتحان کنیم. در مجموع، تنوع انواع پیش غذاها و غذاهای اصلی محلی و ایرانی و فرنگی از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و شاید همین امر سبب شده است تا غذاهای محلی تحت الشعاع تنوع بیش از حد قرار گرفته باشد.

رای گیری

بالاخره بعد از صرف شام، رای گیری نیز انجام می‌گیرد، و رستوران کازیوه در بخش های كیفیت 2.8، سرویس دهی 3.7 و محیط رستوران 4 و در مجموع 2.9 ستاره از رسكو می‌گیرد.

كیفیت در مجموع کمی پایین تر از خوب ارزیابی شده است. به گمانم اگر این رستوران تنوع غذاهایش را کمتر کرده و مثل نام کردی اش تمرکزش را بر سرو غذاهای کردی بگذارد، چه بسا بتواند کیفیت غذاهایش را بسیار بالاتر ببرد. در مجموع غذاهای محلی به نظر کمی از پخت شان می گذشت که سرو می شد یا شاید بهتر بگوییم مانده بود.

سرویس دهی نیز در مجموع بین خوب و معمولی ارزیابی شده است. برخورد کارکنان از بدو ورود خوب بود تا خروج. هر چند کمی خشک بودند که شاید به سبب شروع جدید کار رستوران باشد.

محیط رستوران در مجموع خوب ارزیابی شده است. اما انتظار داشتیم با یک کردستان کوچک مواجه شویم. اما همان طور که شرح آن رفت جز لباس محلی پذیرش و چند نقاشی به دیوار نقشی از کردستان بر آن نبود.

امتیاز کلی رستوران در مجموع فقط اندکی پایین تر از معمولی ارزیابی شده است.

در پایان صورتحساب را می آورند که دو بیت اول یکی از غزل های حافظ در انتهای آن نقش بسته (البته با کمی غلط و پس و پیش شدن ترتیب بیت ها که در اینجا درست شده. یادآور درآمد دشتی ترانه اول کاست گنبد مینای شجریان):

آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت *** آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد

اشک من رنگ شفق یافت ز بی‌مهری یار *** طالع بی‌شفقت بین که در این کار چه کرد

آدرس: تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، نبش خیابان رامشه، طبقه فوقانی بانک سامان تلفن: 31 - 88578830، تاریخ بازدید: 15-07-1392

|***| مهم: گروه رسكو بر این باور است كه هر تجربه ای از جمله تجربه رستوران گردی، منحصر به فرد و محدود به زمان و مكان معینی است. بنابراین، بازدیدهای رسكو و به گزار های نوشته شده منحصر به رستوران بازدید شده در زمان مشخصی بوده، از این رو كاملاً امكان پذیر است كه بعد از بازدید رسكو و ارائه گزارش، تغییراتی در رستوران صورت بگیرد. در این راستا، رسكو مشتاقانه پذیرای نظرات و پیشنهادهای شما بازدید كننده گرامی و مدیر رستوران و انعكاس آنهاست.|




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
manicure
هفدهم فروردین 96 10:54 ب.ظ
I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way
keep up the nice quality writing, it's rare to see a nice blog like this one
nowadays.
هفدهم اسفند 94 09:20 ب.ظ
غذا بسیار كم و خیلی گران من كه اصلا دوست نداشتم
نرگس
نوزدهم مهر 94 05:46 ب.ظ
سلام این رستوران بسیار بسیار عالیه چند شب پیش مهمانی در این مکان داشتیم که تمام مهمانهای ما لذت بردن از مدیریت فوق العاده همراه از پرسنل مهربان و خون گرم بسیار ممنونم شبی به یاد ماندنی برای من و تمام خانواده ام بود. سرویس دهی بسیار عالی من نمی دو نم که به چه صورتی تشکر کنم فکر کردم شاید این جا جای مناسبی باشه تا تمام دوستان مطلع بشن با زهم بابت مخبت های بی دریغ مدیریت بسیار سپاسگزارم
سهیلا
بیست و ششم مرداد 93 04:25 ب.ظ
ممنون، گزارش خوبی بود، ترغیب شدم که برم :)
البرز
سوم تیر 93 09:52 ب.ظ
من بریانی پلو آن را خیلی پسندیدم . خانمم خوراک اردک گرفته بود که بد نبود ، اما عالی هم نبود ، در صورتی که بریانی پلو عالی بود .
ازاده
دهم بهمن 92 11:14 ب.ظ
گزارشتون رو خوندم جالب بود این رو هم خدمتتون عرض کنم خورش خلال بادام یکی از اجزای اصلیش لیمو عمانیه و سلیقه ای هم نیست خورش اختصاصی شهر کرمانشاه همچنین چربه و گوشت گوسفندی هم باشه که عالیه موید باشید
باران
چهاردهم آذر 92 05:48 ب.ظ
سلام. به نظرم خیلی خوب بود مخصوصا کلانه و شلکینه و شف سالاد. البته ماسی زریوارش معمولی بود!!!
محیطش هم خیلی خوب بود.
یکم آبان 92 07:45 ب.ظ
نثر این گزارش خیلی بهتر بود وکسل کننده نبود
سمن
بیست و هشتم مهر 92 12:08 ق.ظ
در رابطه با کامنت قبل منم وقتی متن رو خوندم برام جالب شدبدونم دستشویی بومی داستانش چیه؟
اما دیگه الان همه زانوها داغونه و بیشتریها ترجیحشون به اینه که فرنگی باشه.
دیدم رستوران کردی رو در زمان غیبت من کرد رفتین، حرصم گرفت! این شد که پریروز رفتم و انصافا راضی بودم.
وااای از اون دنده کباب لذیذ....
من آخرش حسرت به دل می مونم که یه بار ببینم رضا از غذاش راضی بوده:))
پاسخ نادر : خدا رو شکر که راضی بودی سمن جان:)
خوشحال می شدیم اگر بیشتر در مورد دنده کباب توضیح می دادی...

رضا فقط از اسمش راضیه!
علی
بیست و ششم مهر 92 10:49 ب.ظ
من نمیدونم دستشویی کردی مگه فرقی با دستشویی مناطق دیگه کشورمون داره که یکی خواسته بوده باید بومی باشه!
به حق چیزای ندیده و نشنیده.
شما از مدیر رستوران هم دعوت میکنید که بشینه و به انتقادات و پیشنهاداتتون گوش بده یا نه؟
پاسخ نادر : سلام و درود علی جان، منظور رستوران ایرانی بوده به جای سرویس فرنگی.
در پاسخ به سوال شما هم باید بگم بله. حتماً این کار را در آخر جلسه رسکو انجام می دهیم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo