تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران ماهی خوران

رستوران ماهی خوران

نویسنده :نادر
تاریخ:پانزدهم مرداد 92-11:00 ق.ظ

رسکوی این بار عجیب شد! قصه از این قرار بود که با ادامه گرمای هوا در تابستان و شلوغی و ظرفیت کم رستوران های داخل شهر در ماه رمضان، باز هم تصمیم گرفتیم رسکو را در یکی دیگر از رستورانهای واقع در دل کوه برگزار کنیم و قرعه به نام «رستوران باغ هستی» افتاد که اگر در ادامه با ما همراه باشید شاید هم عقیده باشید عنوان «رستوران باغ نیستی» برای آن با مسمّاتر است.

از آنجایی که شنیده بودم باغ رستوران بسیار بزرگی است و حدود 400 نفر ظرفیت دارد، پس نگرانی از بابت رزرو نداشتیم. با وجود این، ظهر روز برنامه تماس گرفتیم؛ با معدود شماره ای که دوستان از قرار از روی یکی از سایت های تخفیف پیدا کرده بودند. شماره موبایلی که خانمی در پاسخ با لحن بدی عنوان کردند جا نداریم. گفتم شاید برای تخفیفی ها جا ندارند.  با شماره ثابتی که با کمک یکی از دوستان دیگر پیدا کردم تماس گرفتم؛ گفتند که چک می کنند ببینند جا دارند یا نه! وقتی گفتم که در تماس با شماره موبایل عنوان شده جا نیست و اینها؛ پرسیدند که آیا کارت تخفیف دارید؟! در ادامه عنوان کردند که برای کارت تخفیف های فوق الذکر، الویت می دهند و ... وقتی فهمیدند که مشتری آزاد هستیم بلافاصله برایمان جا رزرو کردند که ای کاش نمی کردند! 

با آدرسی که داشتیم مراجعه کردیم. ستاری، سیمون بولیوار، بعد از میدان دانشگاه. شاهد، نبش شاهد چهار. دامنه کوه. دم در رستوران که رسیدیم شاهد بگو مگوی یکی از کارکنان رستوران با مشتریان بودیم که تهدید می کرد ماشین ها را از محلی که پارک کرده بودند بردارند یا آنطور که او می گوید پارک کنند. اما نکته قابل ذکر لحن بدش بود که در آخر تهدید کرد وقتی برگردند، ماشینشان یا پنچر است یا روش خط کشیده شده است! برخی از دوستان ما هم سراسیمه ماشینشان را به کوچه منتقل کردند.

به داخل رفتیم و جایی که برایمان رزرو کرده بودند. یاس 1 و 2. خانواده ای قبل از ما آنجا جا گرفته اند و به ما هم عنوان می کنند که آنجا را به آنها داده اند؛ بدون آنکه به ما اطلاعی داده باشند. صبر می کنیم تا همه دوستان بیایند و بالاخره یک تخت کوچکی برایمان مهیا می کنند که اصلاً مناسب تعداد ما نیست. به معنای واقعی کلمه توی این باغ رستوران هر کی به هر کیه! هیچ کس به درستی پاسخگو نیست! هر کسی چیزی می گوید. حتی یکی از دوستان عنوان می کند که وقتی از صندوق درباره محل یاس 1 و 2 پرسیده هیچ پاسخی دریافت نکرده است! وقتی ازشون منو می خواهیم عنوان می کنند برویم صندوق منو بگیریم! می رویم صندوق منویی که شبیه فاکتور هست و فاقد قیمت، به ما می دهند. سفارش هایمان را می نویسیم و مجدداً متوجه می شویم که باید برویم صندوق و پرداخت کنیم تا سفارش هایمان حاضر شود! می رویم، با منوی متفاوتی بر روی شیشه باجه رو برو می شویم. وقتی اعتراض می کنیم که چرا وضع بدین گونه هست و چرا هیچ کس پاسخگو نیست، رضایی نامی عنوان می کند که از ما سر میزمان سفارش بگیرند. صف شلوغ است و عده ای برگه تخفیف در دست و ناراضی از سرویس و نوع برخورد. 

بالاخره فردی که قرار است بیاید سر میز سفارش ما را بگیرد، می آید و پیشنهاد می کند که دوباره بهتر است برویم صندوق و خودمان سفارشمان را بدهیم!!! یاد ملانصر الدین و ادعای خداییش می افتم که می گفت درخت هم به حرف او گوش می کند و وقتی برای اثبات ادعایش چند بار گفت ای درخت بیا و نیامد. گفت از آنجایی که من خدای خوبی ام، خودم می روم پیش درخت! سه بار رفت و برگشت به صندوق برای هیچ! که ما به ناچار برای اینکه حسن نیتمون را ثابت کنیم می خواهیم این کار را بکنیم که همان فرد با لحن بسیار بدی از ما می خواهد لیست سفارش ها را بهش نشان دهیم! ادعا می کند که این کار لازم و ضروری است. برای چه، نمی گوید! امتناع می کنیم، عصبانی می شود و می خواهد که برویم با مدیریت رستوران صحبت کنیم! در طول مسیر بسیار بی ادبانه برخورد می کند! معلوم نیست از چه عصبانی است! بالاخره سر و کله مدیریت رستوران پیدا می شود و به شدت عذرخواهی می کند! و وقتی ماوقع را باهاشون در میان می گذاریم که این چه وضعی است؛ پاسخ می دهد که رستوران تازه افتتاح شده و هنوز سیستم سفارش گیریشون راه نیافتاده! که توجیهی است قانع نکننده و بی فایده. می گوید از یک کارگر چه انتظاری دارید!! که عذری است بدتر از گناه؛ و تلویحاً می پذیرد که در رستورانش هیچ کس برای هیچ کاری آموزش لازم ندیده! این می شود که  بعد از گذشت یک ساعت و دریافت هیچ گونه سفارشی و بعضاً با زبان روزه محل را ترک میکنیم. به یاد یه مثل دیگری می افتم؛ عدو شود سبب خیر ار خدا خواهد. شاید واقعا یه رستوران دیگری برویم اشتهایمان هم برگردد سر جایش! بس که منتظر هیچ و پوچ شدیم اشتهامون هم کور شد. واقعاً که اسم رستوران باغ نیستی بسیار برای آن زیبنده است. 
رستوران باغ هستی یا نیستی!
دوستان اگر با تمام این تفاسیر به این رستوران سری می زنید امیدوارم شرایط برای شما خوب رقم بخورد و منتظر نظرات و پیشنهادات و تجربیات شما هستیم!

و اما با این مقدمه نسبتاً طولانی در مورد رستوران باغ نیستی، می رویم سراغ ادامه ماجرای وسط تابستان رسکو!

رسکوی هشتادو سوم: رستوران ماهی خوران، 14 مرداد 92                                                    
با اینکه تا اینجای شب رسکو، بر وفق مراد نبوده، اما بالاخره رسکو است و باید برگزار شود و آن هم به بهترین نحو ممکن! به پیشنهاد یکی از دوستان، در همان اطراف رستوانی پیدا می کنیم به نام ماهی خوران! اینکه خوران جمع خور است یا قید، مهم نیست. مهم این است که رستوران خوبی باشد برای شبی که نزدیک است خراب شود! با حدود 5 دقیقه ماشین سواری می رسیم به پونک، میرزابابایی، نرسیده سردار جنگل، میدان تره بار! از دور رقص نور نمایان است که بر روی دکل و سیم برق می افتد که بعداً متوجه می شویم منشا آن نور پردازی از جلوی رستوران ماهی خوران است. می رسیم. شب است و میدان تره بار تعطیل و فضای زیادی برای پارک خودرو. بعضاً کارگران میدان دیده می شوند. رستوران در انتهای کانکس مانندی قرار دارد. سمت چپ بیرون رستوران سرویس بهداشتی قرار دارد و روشویی نیز قبل از درب ورودی، دست چپ. بیرون رستوران نیز چندین میز هست و آنجا نیز امکان پذیرایی موجود اما بسیار محدود. 


شرح ورود و محیط رستوران                                                                                                   
با عبور از درب شیشه ای کشویی رستوران وارد فضایی می شویم که شبیه آکواریوم است و عمدتاً با رنگ آبی تزئین شده است. دیر وقت است و رستوران تقریباً خلوت. به سرعت میز بزرگ و مناسبی برایمان آماده می کنند و برخورد کارکنان آنقدر خوب است که فراموش کنیم آنچه پیشتر بر ما گذشته! محیط آرامبخشی است و بیشتر سعی شده است با رنگ آبی و عناصر دریایی، مانند ماهی و آکواریوم و کشتی تزئینی و ... احساس در داخل کشتی بودن به شما دست دهد! تصور کنید گارسون ها لباس های سفید ملوانی و افسری و کاپیتانی کشتی را نیز به تن می کردند! فکر کنم رویایی تر می شد! صندلی چوبی است و میز شیشه ای. محیط رستوران خیلی تمیز است. محیط پذیرایی از فضای پشتی که دری به سمت آشپزخانه دارد با یک یخچال ویترینی جدا شده است و می توان گفت که مقداری فضا آن پشت هدر رفته و این رستوران کمی قابلیت بزرگتر شدن را دارد.


بعد از اینکه در جایمان قرار می گیریم، برایمان منو می آورند. منوی دو برگی فقط به زبان فارسی و شامل انواع پیش غذاها، غذاهای اصلی، استیک، پیتزا و پاستا و ساندویچ و انواع نوشیدنی که قیمت های نسبتاً مناسبی به شرح زیر دارند.

 بخشهای منوپیش غذا  غذاهای دریایی پیتزا و پاستا ساندویچ
 متوسط قیمت به تومان 5000 15000 11000 11000

متوسط هزینه (یک پیش غذا) + (یک غذای اصلی) + (یک نوشیدنی) با احتساب مالیات بر ارزش افزوده (6درصد) =  20 هزار تومان


از منو بر می آید که عمده مواد اولیه در این رستوران دریایی است. در حال انتخاب سفارش ها که هستیم قاشق، چنگال و لیوان های بسیار تمیز بر روی میز می چینند. ما هم به همت یکی از بچه های خوش ذوق (پریسا) از آن سر میز سفارش ها را به اسم نوشته و در نهایت تحویل می دهیم. با گذشت زمان اندکی نوشیدنی ها و برخی از پیش غذاها را می آورند و تقریباً با فاصله مناسبی پیش غذاهای گرم و بعد از آن هم کم کم سفارش های اصلی را به محض آماده شدن میاورند. زمانبندی تحویل سفارش ها خوب است و جز در موارد معدود، تداخلی به میل پیش غذاها و غذاهای اصلی صورت نمی گیرد.

سفارش های رسکو در رستوران ماهی خوران و شرح آنها                                                        

پیش غذاها (از راست با چپ-بالا به پایین)


سالاد فصل 4000سفارش احسان بود و راضی بود. از مواد اولیه تازه درست شده بود.

سالاد میگو 7000سفارش سپهر و سینا بود و نظر خاصی نداشتند. فکر کنم یادشون رفت اعلام نظر کنند.

سیب زمینی سرخ شده 4000 | معمولی بود؛ تردی لازم را نداشت و اگر بعد از پخت مقدار کمی نمک به آن زده می شد به نظر می رسد این مشکل رفع می شد. مرضیه سفارش داده بود. البته سیب زمینی سرخ شده به عنوان دورچین در اکثر غذاها بود.

سیب زمینی تنوری 4000 | تکه های سیب زمینی های کوچک که به دو نیم شده، تنوری پخته شده و در نهایت با جعفری و زیره تزئین شده بود. مزه زیره غالب بود اما جالب. اکثر بچه ها تست کردند و نظر مساعدی داشتند.

کیلکا سوخاری 6500 | به نظر می رسید ماده سوخاری استفاده شده خوب نبود و روغن جذب شده بسیار بود. اما متفاوت بود و نسبتاً زیاد. با وجود این اکثراً نظرشون بر این بود که کیلکاها خوش خوراکند!

سوپ قارچ 4000 | ذرت داشت و زیبا تزئین شده بود؛ غلظتش هم کم بود. سبزیجات تازه ای داشت و مزه تازه می داد. نادر و رضا و ندا سوپ قارچ سفارش داده بودند که بسیار راضی بودند. اما شیرین که با نوک چنگال تست کرده بود، معتقد بود که از پودر سوپ آماده در آن استفاده شده است!

غذاهای اصلی (از راست با چپ-بالا به پایین)


فیش اند چیپس 10000 | سمن و نرگس و سینا (م) این غذا را سفارش داده بودند و تقریباً هر سه معتقدند که بد مزه شده بود به خصوص، ماده سوخاری آن که بسیار چرب بود و رنگ آن به شدت تیره شده بود. یه کم هم طعم ماندگی می داد. چیپس همان سیب زمینی سرخ شده بود که به عنوان دورچین در اکثر غذاها استفاده شده بود! با این حال سمن معتقد بود که این غذا لطیف بود! سینا هم گفته بود در کل مزه اش خوب بود و ماهی خیلی خوب پخته شده بود. 

فیله استیک 21000 | استیک گوشت بود. سفارش دهنده که سپهر بود، فکر می کرده استیک ماهی سفارش داده که این طورنبود! سپهر گفته که این غذا زیاد راضی کننده نبود. کمی سفت بود ولی ظاهر خوبی داشت که با قارچ تزئین شده بود. به نظر سپهر انتخاب درستی در ماهی خوران نیست.

بشقاب ویژه ماهی خوران 35000 | این غذا را شبنم و سارا به اتفاق میل نمودند. شامل فیش اند چیپس، کیلکا سوخاری، میگو سوخاری، میگو کبابی، سیب  زمینی تنوری و شامل دورچین که تقریباً مثل سایر غذاها بود. شبنم گفته فیش و کیلکا چرب بوده اما میگو کبابی خوشمزه. سارا هم گفته کلاً غذاهای بدون سوخاری خوشمزه تر بود و خوشمزه ترین آنها میگو کبابی. 

کباب چوبی میگو 12500 | دو سیخ میگو کبابی بر روی سیخ های چوبی که بر چشم بر هم زدنی ناپدید شد! ندا که این غذا را سفارش داده بود راضی بود. معتقد بود میگوها نرم و تردند و اصلاً سفت نبودند که این به نظرش خیلی عالی بوده. فقط و فقط تعداد میگوها کم بود و کوچکی آنها که ایشان را در برابر نگاه های سایر دوستان شرمگین نمود :) ندا تعارف زد که یه پرس دیگه سفارش بدم؟ نیکی و پرسش؟

فیله کبابی اوزون برون 23000 | تکه های اوزون برون بر روی سیخ چوبی. زیاد خوشمزه نبود و کمی ته مزه تلخی داشت. این سفارش مال رضا بود و زیاد از سفارشش راضی نبود.

قزل آلای تنوری 10500 | این غذا را هم شیرین سفارش داده بود هم پریسا. شیرین معتقد بود که ماهی خوب طبخ شده بود و طعم تازه ای داشت و بوی ماهی حس نمی شد و خیلی خوشمزه بود.  پریسا هم گفته که مزه غذا خوب بود اما می شد بهتر از این هم بشه :)

شنیسل شاه میگو 25000 | سه تیکه شاه میگو با سیب زمینی سرخ شده و دورچین های دیگر که تقریباً شبیه بقیه غذاها بود. میگوها زیاد سوخاری شده بود و سفت سفت بودند و بیش از حد خشک؛ به گونه ای که با سس هم نرم نمی شدند. این غذا سفارش احسان و نادر بود و هر دو متفق القول بودند بر این گفته ها.


نوشیدنی ها
دوغ 800
آب معدنی 450
دلستر 1500
نوشابه قوطی 1200

این رستوران نوشیدنی به خصوصی ندارد و به نظر می رسد یکی از موارد قابل پیشنهاد باشد! مثلاً یه نوشیدنی و معجون دریایی! اما نکته قابل ذکر دیگر این است که غذاهای دریایی معمولاً طبع سرد دارند. پس به نظر می رسد بهتر است در این رستوران فکری به حال این موضوع شود؛ مثلا فرض کنید فردی ماهی سفارش دهد دوغ هم. اونوقت باید دوغ را با فلفل میل کند تا گرفتار نشود. البته این موضوع در همه رستوران ها ممکن است، اما در این رستوران که غالب غذاها و پیش غذاها دریایی است بیشتر!

رای گیری                                                                                                                              


بالاخره بعد از  صرف شام، رای گیری نیز انجام می‌گیرد، و رستوران ماهی خوران در بخش های كیفیت 3.8، سرویس دهی 4.5 و محیط رستوران 4.2 و در مجموع 4.2 ستاره از رسكو می‌گیرد.

كیفیت  در مجموع فقط کمی پایینتر از خوب ارزیابی شده است. در مجموع اکثر غذاها خوب بودند و اکثراً دورچین سیب زمینی، کلم ترش، خیار شور، زیتون، پیاز خام و جعفری داشتند که مطبوع بود.

سرویس دهی نیز در مجموع  بین خوب و خیلی خوب ارزیابی شده است. برخورد کارکنان از بدو ورود خوب بود تا خروج. به گرمی پذیرفتند، حین سرو غذا ضمن ایجاد فضایی آرام، سعی داشتند کم و کسری نداشته باشیم. با اینکه همان ابتدا سرویس قاشق و چنگال و لیوان بسیار تمیز آوردند، به مرور حین میل غذا نیز با اجازه ظرف های خالی را برای راحتی ما بر می داشتند و در صورت نیاز سرویس قاشق چنگال های تمیز میاوردند.

محیط رستوران در مجموع کمی بالاتر از خوب ارزیابی شده است. این در حالی که به نظر برخی شاید محیط این رستوران اصلاً چیز خاصی نداشته باشد. اما آرامشی که ناشی از ترکیب رنگ به کار رفته است تحسین بر انگیز است. طوری که شما فکر می کنید در یک کشتی در میان دریایی غذا میل می کنید. من اگر بودم حتما لباس ملوانی و کاپیتانی تن کارکنان می کردم و برایشان اسم ملوان افسر کاپیتان می گذاشتم! کاپیتان غذا را بیار!! یا لنگر رو بکش!!

امتیاز کلی رستوران در مجموع بالاتر از خوب ارزیابی شده است.

از راست به چپ(درعکس نواری): پریسا-سینا(م)-سپهر-شیرین-سمن-ندا-احسان-رضا-شبنم-سارا-مرضیه-نرگس

آدرس:  میدان پونک، خیابان میرزابابایی، نرسیده به سردار جنگل، داخل میدان تره بار، تاریخ بازدید: 14-05-1392، شماره تماس: 3-44479962
|***| مهم: گروه رسكو بر این باور است كه هر تجربه ای از جمله تجربه رستوران گردی، منحصر به فرد و محدود به زمان و مكان معینی است. بنابراین، بازدیدهای رسكو و به گزار های نوشته شده منحصر به رستوران بازدید شده در زمان مشخصی بوده، از این رو كاملاً امكان پذیر است كه بعد از بازدید رسكو و ارائه گزارش، تغییراتی در رستوران صورت بگیرد. در این راستا، رسكو مشتاقانه پذیرای نظرات و پیشنهادهای شما بازدید كننده گرامی و مدیر رستوران و انعكاس آنهاست.|




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
دوازدهم مرداد 94 02:24 ق.ظ
به نظر من این امتیاز دهی درست نیست و افرادی که انتخاب شدن باید تصور کاملتری از کیفیت غذا داشته باشن
وقتی رستورانی مث هانی این امتیازو در مقابل رفتاری و ماهی خوران میگیره واقعا شک میکنیم به درستیه نظرشون،
غزی
بیستم مهر 92 11:51 ق.ظ
به نظر من سوپش بی نظیرههههههه
بهروز
سیزدهم مهر 92 04:37 ب.ظ
ایول به نادر پیگیر. ویوا رسکو!
شقایق
سوم مهر 92 01:06 ب.ظ
سلام.ممنون از گزارشتون.
دنبال یه رستوران دریایی خوب میگردم. سراغ دارید آیا؟؟
نینا
هجدهم شهریور 92 02:16 ب.ظ
فیش اند چیپس یک غذای انگلیسی ست و از آنجا که در این کشور به سیب زمینی سرخ شده چیپس می گویند(در آمریکا به آن فرنچ فرایز گفته می شود)، اسم غذا درست بوده و ایراد شما به اسم این غذا درست نیست.
پاسخ نادر : ممنون از نکته ای که مطرح نمودید. در گزارش لحاظ شد.
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که فیش اند چیپس با اسلایسد چیپس که همان چیپس معمول در ایران است هم سرو می شود؛ یک غذای خیابانی محسوب می شود و در بدو پیدایش لای کاغذ یا روزنامه می پیچیدند.
شتابی
یکم شهریور 92 06:17 ب.ظ
پس عکس از گارسونها کو؟
گزارشتون ناقصه!!
پیام
بیست و هفتم مرداد 92 12:02 ب.ظ
سلام و ممنون از گزارش کاملتوتن
اینجور که از نوشته ها بر میامد شما از اکثر غذاها نارضی بودید غیر از میگو کبابی اما در نهایت این رستوران امتیاز 4.2 گرفت که کمی عجیب بود
پاسخ نادر : پیام عزیز، ممنون از دقت نظرت. حق با شماست. اما ناراضی نبودیم، بر مبنای شرح هر سفارش، رضایت کامل ما از اکثر غذاها جلب نشد. اما مطمئناً بالای معمولی بود. برای همین هم کیفیت پایین تر از خوب بوده؛ اما محیط و سرویس دهی بالای خوب که باعث شدند در مجموع امتیاز کلی بالا خوب باشد.
رضا
بیست و ششم مرداد 92 10:23 ق.ظ
نادر جان
گزارش مبسوط و کاملی رو تهیه کردی.
شاید این رستوران به عنوان یه رستوران دریایی، باید بر روی کیفیت غذاهای دریاییش بیشتر کار کنه تا در این زمینه خاص بشه.
مرضیه
هفدهم مرداد 92 08:59 ب.ظ
نادر جان ، نوار عکس ها بعد از رضا درستش به صورت زیر است:
شبنم، سارا، مرضیه، نرگس
پاسخ نادر : انجام شد. ممنون از دقت نظرتون.
شیرین
شانزدهم مرداد 92 08:03 ب.ظ
دست مریزاد.کاملا توضیح دادی.
شیرین
پانزدهم مرداد 92 06:40 ب.ظ
نادر جان تشکر.واقعا زحمت کشیدی بابت گزارش جامع وفوری
پاسخ نادر : شیرین جان ممنون. چیزی نبود اضافه کنی؟ :) نظری چیزی؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo