تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران مانترا

رستوران مانترا

نویسنده :نادر
تاریخ:بیست و ششم مهر 91-11:00 ب.ظ

قرار است برنامه شصت و چهارم رسكو در رستوران هندی مانترا باشد. زنگ می زنیم از قبل هماهنگ می كنیم. پشت تلفن با خوشرویی تمام رزرو ما را انجام می دهند. راحت ترین راه دسترسی به این رستوران استفاده از هر اتوبوس به مقصد پارك وی است. بعد از رسیدن به پارك وی، هم می توانید از خیابان منتهی الیه سمت راست پایانه بی آر تی، به خیابان بیدار بروید. یا اینكه اگر از خیابان ولیعصر و از شمال به سمت جنوب میایید، بهتر است از خیابان فرشته (فیاضی)‌ استفاده كنید. مانترا روبروی مریم غربی قرار دارد. پس با بن بست مریم روبروی پاساژ اشتباه نگیرید. رستوران مانترا در محیط نسبتاً خلوت و منطقه كاملاً مسكونی الهیه قرار گرفته است. ساختمان یك طبقه سفید رنگ با درب مشكی و وجود نگهبان دم در آن شما را به سمت رستوران هدایت می كند. ورودی رستوران، پس  از درب شیشه ای، محوطه ای كوچك شبیه پاگرد درست كرده اند و سعی كرده محوطه اصلی رستوران را از قسمت ورودی جدا كنند. اما درب ورودی فاصله چندانی با میزهای مشتریان ندارد. در سمت راست، پذیرش و پشت آن آشپرخانه و در منتهی الیه سمت راست، سرویس بهداشتی قرار دارد كه با آویزهایی از محل نشستن مشتریان جدا شده است. دكوراسیون رستوران، عمدتاً سیاه و سفید است و با استفاده از نور كم سعی شده است فضای رمانتیك ایجاد شود. با این وجود، فضای رستوران بسیار كوچك است و به محض اینكه مشتریان جدید وارد می شوند، شرایط آب و هوایی دچار تغییر می شود. صندلی های سمت چپ رستوران راحت تر هستند (مبله) و صندلی های دیگری مبله، اما نه چندان راحت. مثل نشستن بر روی مبل های سلطنتی باید بسیار صاف بنشینید. صندلی ها مشكی و سرمه ای و میزها سفید رنگ هستند.  در كنار هم نهادن میزها دقت كافی نشده است، به طوری كه اختلاف سطح بین دو میز وسطی دیده می شود. وسط میزها نوار پارچه ای پهن شده و لیوان ها و پیش دستی ها  و كارد و چنگال ها بر روی آن قرار گرفته است. به نظر می رسد این رستوران گارسون های زیادی دارد. 

در اینجا هر كس به محض ورود، با یك لیوان سن ایچ پذیرایی می شود. گارسون ها، مهربان و خوش برخورد هستند. اما تعداد زیاد آن در معرض دید مشتریان، استرس زاست! یكی از گارسون ها كه آقای بسیار قد بلندی است، بسیار مودب و كاربلد است. اما رفتار گارسون های خانم، یه مقدار با تنش همراه است. آقایون و خانم های گارسون، لباس فرم مشكی به تن دارند كه با دكوراسیون مشكی رستوران هماهنگ است. خانم ها همچنین شال زردرنگ به سر دارند. در میز بغلی یه خانمی با شال زرد نشسته بود كه همه بچه های رسكو فكر می كردند، اینها مهمان ویژه یكی از گارسون ها هستند كه اومده پیششون نشسته. اما نه! انگار از بخت اون خانومه، لباسش با گارسون ها ست شده بود! پس خانوما حواسشون باشه! حدود 50 نفر ظرفیت دارد و جای پارك به راحتی پیدا می شود.


مانترا 5 برگی مفصلی دارد كه انواع پیش غذا و نان مخصوص شروع می شود. در صفحات بعد، انواع بریانی، سبزیجات، كاری مرغ، كاری گوشت، تندوری و كاری مرغ شرح داده شده و در صفحه آخر هم، انواع نوشیدنی و كوكتل و دسر. 
برای سفارش دادن آماده می شویم و آقای قد بلند، سفارش های ما را ثبت می كند. منوی بیرون بر هم می خواهیم كه برامون میارن كه فاقد قیمت می باشد. 

سفارش های رسکو در مانترا، قیمت و شرح آنها 

ابتدا نوشیدنی ها را میاورند. سپس انواع پیش غذاها را تك تك و به محض آماده شدن داغ داغ میاورند! اینگونه دونه دونه آوردن سفارش ها، هم هماهنگی گروه برای خوردن را كم می كند و هم اینكه گارسون ها هم بعضاً دچار سردرگمی می شوند و با اینكه تعدادشون نسبتاً زیاد است، در سرویس دهی با مشكل مواجه می شوند. به طوری كه گارلیك نان را به هوای اینكه، سبزی نان هست، با خیال راحت خوردم و هم سوختم هم اینكه تا پس فرداش بوی سیر می دادم! سپس مجبور شدم سبزی نانم را به سفارش دهنده گارلیك نان تقدیم كنم! برخی از پیش غذاها با گذشت مدت زمان زیاد سرو شدند. پس از صرف پیش غذاها و با گذشت حدود یك ساعت و نیم پس از سفارش غذاها، غذاهای اصلی هم مثل پیش غذاها، دونه دونه سرو می شود. البته با اختلاف زمانی كمتر.


پیش غذاها و نان مخصوص
ساموسا(6000تومان)
دال سوپ (6000تومان)|‌
روتی نان(1000تومان)|‌ نان گندم
پوری نان(1000تومان)|‌نان سرخ شده
نان مخصوص مانترا (6000تومان)|‌ دو لایه نان همراه با جوجه خرد شده و ادویه معطر
پاراتا پنجابی  (6000تومان)|‌ نان كره ای
سبزی نان (6000تومان)|‌ دو لایه نان همراه با سبزیجات و ادویه معطر
گارلیك نان (6000تومان)|‌ دو لایه نان همراه با سیر و ادویه معطر

غذاهای اصلی
رشمی رول (19000تومان)|مرغ چرخ شده، سبزیجات و ادویه معطر كه در تنور طبخ می شود
رول كباب (22000تومان)گوشت چرخ شده، سبزیجات و ادویه معطر كه در تنور طبخ می شود
پاتیالا چیكن (26000تومان)| جوجه تندوری بدون استخوان در سس كاری
دسی چیكن پات (26000تومان)| تكه های مرغ، سس مخصوص همراه با زنجبیل و سیر
لم كاراهی میت (34000تومان)| تكه های گوشت كباب شده همراه با سبزیجات، آغشته به سس كاری
روغن جوش (32000تومان)| ماهیچه بره با استخوان، پخته شده در سس كاری
شاهی قرمه (32000تومان)| تكه های گوشت بره، پخته شده با سس كاری و خامه
وجتیبل بریانی (8000تومان)| مخلوط برنج و سبزیجات پخته شده با ادویه های معطر
پالاگ پنیر (15000تومان)| تكه های پنیر طعم دار و اسفناج پخته شده
ماتر پنیر (15000تومان)| تكه های پنیر طعم دار همراه با نخود سبز و قارچ و سس مخصوص

نوشیدنی و دسر
نوشابه قوطی (850تومان)‌، باواریا (3000 تومان) و آب معدنی (400تومان) | 
گلاب جامون (7000تومان)|
چای ارگانیك طعم دار (7000تومان)|
اسپرسو (7500تومان)|
كیك شكلاتی (7000تومان)|
به رغم اینكه مانترا یك رستوران هندیست، منوی این رستوران فقط به زبان فارسی است. البته اسم غذاها هم اكثراً همون اسامی انگلیسی است كه با الفبای فارسی نوشته شده است. پس اگر مهمان انگلیسی زبان داشته باشید، احتمالاً‌ با خواندن اسم غذا، بتونید متوجهش كنید. چه خوب بود اگر منوی این رستوران به سه زبان هندی، انگلیسی و فارسی بود و اسامی غذاها در هر زبانی می نوشتند با الفبا و ترجمه آن زبان. عكس غذاها را در منوشون هم قرار می دادن، سفارش دادن بسی آسان تر می شد.
هزینه سرویس دهی: 15 درصد | مالیات بر ارزش افزوده 5 درصد
رای گیری:

   بالاخره بعد از  صرف شام، رای گیری نیز انجام می گیرد، و در بخش های كیفیت 3.2، قیمت 1.9، سرویس دهی 3 و محیط رستوران 3 و در مجموع 2.7 ستاره از رسكو می گیرد و ناپلئونی هم پاس نمی شود. بچه ها همگی در گران بودن قیمت ها و خوب بودن كیفیت و زیاد بودن حجم سفارش ها اتفاق نظر دارند. محیط رستوران و سرویس دهی را هم حول و حوش معمولی ارزیابی كرده اند.


آدرس:  خیابان فرشته، خیابان بیدار، روبروی مریم غربی، پلاک 2/2 - تلفن: 22655253

تاریخ بازدید: 01-08-1391

****************************************************************
و این هم  كلام بزرگان كه در زیر صورتحساب ما درج شده: 
«هرگز با پول نمی توان یك سرباز خوب، یك معلم خوب، هنرمند خوب یا یك كارگر خوب ساخت.» راسكین
****************************************************************
|***| مهم: گروه رسكو بر این باور است كه هر تجربه ای از جمله تجربه رستوران گردی، منحصر به فرد و محدود به زمان و مكان معینی است. بنابراین، بازدیدهای رسكو و به گزارش های نوشته شده منحصر به رستوران بازدید شده در زمان مشخصی بوده، از این رو كاملاً امكان پذیر است كه بعد از بازدید رسكو و ارائه گزارش، تغییراتی در رستوران صورت بگیرد. در این راستا، رسكو مشتاقانه پذیرای نظرات و پیشنهادهای شما بازدید كننده گرامی و مدیر رستوران و انعكاس آنهاست.|



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
سارا و سمیرا
سیزدهم آبان 91 11:21 ب.ظ
عجیبه
خیلی عجیبه
کسی که عکسها رو گذاشته محض رضای خدای یه بار هم مرورگرش رو باز نکرده ببینه نصف عکسا از مرورگر زده بیرون؟
از گروه حرفه ای شما بعید بود.
مرضیه
دوازدهم آبان 91 06:35 ب.ظ
این جمله جا افتاده
تصویر غذا بعد از تناول (ردیف پایین اولی)
مرضیه
دوازدهم آبان 91 06:05 ب.ظ
آقا ما رو سر میز مجبور میکنی کلی خاطره از غذای خورده و نخورده بنویسیم بعد یک کلام این جا نمیگی نظرمون چی بوده؟
کی از کیفیتش راضی بود؟؟؟
من یکی که اصلاً از غذام خوشم نیومد
آقا چرا عکس غذای من رو قبل و بعد از میل کردن گذاشتی
نام غذا رشمی رول
تصویر غذا قبل از تناول (ردیف بالا سومی)
تازه توجه داشته باشین یک تکه هم بین دوستان تقسیم شد من عملاً سبزیجات دورچین رو خوردم، مرغ رو بد مزه تر از این نمیشد درست کرد.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo