تبلیغات
امتیازدهی گروه "رسکو" به رستورانها - رستوران مرسی

رستوران مرسی

نویسنده :نادر
تاریخ:هجدهم مهر 91-08:32 ق.ظ

قرار بود  برنامه شصت و سوم رسكو در رستوران لیالی در انتهای آصف باشد. پس خودمونو به خیابان ولیعصر، تقاطع زعفرانیه رسونده و با توجه به وقت زیادی كه داشتیم از ولیعصر سربالایی فلاحی و اعجازی را پیاده رفتیم. تقریباً به انتهای خیابان و نزدیك بوستان ولنجك كه رسیدیم احساس كردیم محیط بیش از حد سوت و كور هست. چشم مون به نشان قرمز رستوران افتاد و چراغ خاموش آن. انگار رستوران بسته است. به جلوی در رستوران كه رسیدیم دیدیم همین دیروز به دستور اماكن و به دلیل تخلف، رستوران بسته شده است! یكی از كارگران رستوران كه همان حوالی است می گوید رستوران فردا باز خواهد شد! خوب؛ انگار از این به بعد باید قبل از اینكه از خونه راه بیافتیم زنگ بزنیم ببینیم یه موقع رستوران بسته نشده باشه! :-)
منتظر می شیم تا بقیه بچه ها برسن. در همین حین با هماهنگی یکی از بچه ها، رستوران «مرسی» در همان حوالی را انتخاب می كنیم. بعد از اینكه همگی رسیدند، دسته جمعی می ریم به رستوران مرسی در خیابان 14 ولنجك، طبقه اول مركز خرید توچال. جلوی مركز خرید كه می ایستیم جلو پامون یك خانم با 207 می زنه به یه ماشین شاسی بلند و سپر اونو داغون می كنه! با ژست خاصی هم پیاده می شه به دست گلی كه آب داده نگاه كنه و بی هیچ صحبتی برمیگرده داخل ماشین! جالبه! گریه ای در كار نیست!
از بین مغازه های خلوت و سوت و كور مركز خرید در طبقه همکف رد شده و سوار پله برقی می شویم. رستوران در طبقه اول در ضلع جنوب غربی است. نشان مشخص و بزرگی از رستوران وجود نداره و ممكنه لازم باشه كل طبقه اول را دور بزنید تا رستوران را پیدا كنید. قسمت پذیرش رستوران تقریباً در سالن طبقه اول قرار گرفته. از درب شیشه آن عبور می كنیم. در سمت راست فضایی شبیه بار نوشیدنی هست كه انگار نوشیدنیها و سایر سفارش های كافی شاپی را‌ آنجا آماده می كنند. در قسمت چپ نیز یك ردیف طولانی میز و صندلی چیده شده كه برای مهمانی 20 تا 30 نفره مناسب هست. طبق قرار قبلی به قسمت فضای باز رستوران در تراس می رویم.

چند میز و صندلی در دو سطح مختلف در تراس چیده شده است. در قسمت پایینی تراس در گوشه ای برایمان میز 10 نفری چیده اند. با توجه به آغاز فصل سرما بخاری های گازی ایستاده به شكل آباژور روشن كرده اند كه درخواست می كنیم بخاری نزدیك ما را خاموش كنند. تا بخاری را خاموش می كنند بوی گاز می پیچه! انگار نشتی داره!  از یكی از گارسونها می خواهیم بیاد چك كنه كه هر چی سروكله می زنه درست نمی شه! از یكی از همكاراش كمك می خواد كه اونم می گه بزار بتركه!! :-) با اینكه وسط هفته هست، رستوران شلوغه و مشتریان نسبتاً زیادی داره. با این حال تعداد گارسون های زیادی هم وجود دارد. بنابراین در سرویس دهی قاعدتاً می بایست سریع تر عمل كنند. قسمت فضای باز با اینكه دلباز هست اما برخی سیگار می كشند كه از جذابیت آن افراد دارای آلرژی به دود سیگار كم می كند. به نظر می رسد اكثر مشتریان از همین حوالی، ولنجك و زغفرانیه، آمده اند. موزیكهای متنوعی پخش می شود و از ریتم خاصی پیروی نمی كند. ملایم و تند؛ راك، رپ، بلوز ... با تاخیر بالاخره برایمان منو میارن. بوی ماهی به شدت در فضا پیچیده است كه یا از آشپزخانه میاد یا از میزهای بغلی كه در هر دو حالت عجیب است. منوهاشون دفترچه ای با جلد مشكی است كه با انواع دسر شروع می شود.  چای و قهوه و انواع شِیك و موكتیل هم جزو منوی كافی شاپ آن هست. در ادامه انواع اسپاگتی، پاستا، نودل، غذاهای مرغی، دریایی، انواع بیف، سوشی و در انتها سوپ و سالاد آمده است.
برای سفارش دادن كه آماده می شویم با انواع و اقسام ایما و اشاره از گارسون ها می خواهیم كه سفارش های ما را بگیرند كه بالاخره یكی شون میاد. سفارش هامونو كه می گیره آخر سر یك دور هم با ژست خاصی چك می كنه كه چیزی از قلم نیافتاده باشد. منوی بیرون بر هم می خواهیم كه می گه هنوز منوی بیرون برشان آماده نشده است.
روی میز پیش دستی های سفید رنگی چیده شده با یك عدد كارد و دو عدد چنگال بسیار نوك تیز! پیش دستی ها بعضاً آنقدر رنگ و رو رفته اند كه آدم فكر می كند كثیفند! روی میز از انواع سس و روغن زیتون خبری نیست. اما دو ظرف آسیابی محتوی نمك دریا و فلفل سیاه موجود است كه برای میزی به این اندازه كم است.


سفارش های رسکو در این رستوران، قیمت و شرح آنها 

ابتدا سوپ و نوشیدنی ها و بعد از مدتی غذاهای اصلی را هم میاورند. مشغول می شویم. اما غذای دو تا از بچه ها را هنوز نیاورده اند. انگار سرویس دهی و هماهنگی شان ضعیف است. صداشون می كنیم. میان سفارش ها را با غذاهای روی میز چک می کنند و میرن و بعد از مدتی دو غذای باقی مانده را هم میارن.

پیش غذاها 
سوپ پیاز فرانسوی(7000تومان)| پیاز فراوان با نون تست كه داخلش ریختن و پنیری كه روی سوپ ریخته شده و در هر بار خوردن به قاشق می چسبد. در مجموع خوشمزه هست؛ فقط نون تست های داخل سوپ بعضاً گرد و سفت شده بود.
سالاد سزار با میگوی گریل شده (12500تومان)|‌متشكل از سه عدد میگو!، مقداری كاهو و دیگر هیچ. البته نون تست سیردار هم دارد. هیچ گونه سس قابل توجهی نداشت. وقتی گفتیم بالزامیك آوردند و مزه اش نسبتاً‌ بهتر شد. پنیر پارمزان نداشت و قیمتش نسبت به مقدارش بالا بود.
غذاهای اصلی
فیله مینیون با سس قارچ (27900تومان)| خوشمزه بود اما حجم نسبتاً كمی داشت. سس قارچش بسیار خوشمزه بود ولی سبزیجات دورچینش (كدو، كلم بروكلی پیاز، بادمجان و فلفل دلمه)‌ مزه خاصی نداشت و انگار برخی خام و برخی آب پز شده بود. اگر با مقدار كمی روغن زیتون بخار پز  می شد، بهتر می شد. با وجود اینكه موقع سفارش گفته شده بود استیك ول دان باشد، اما خیلی آبدار بود. 
فیله گوساله با سس صدف(19900تومان)|موقع سفارش نمی دونستیم كه با كنجد هست و برای كسی كه سوخاری كنجد دوست ندارد شاید جالب نباشد. خوب پحته شده بود، اما سس خوبی نداشت. سبزیجات دورچینش مثل مینیون بود. یه كپه پلو هم به شكل رستوران های آسیاسی شرقی داشت كه كم نمك بود.
بیف سشوان (18900تومان)|فلفلهای دلمه ای رنگارنگ، تكه های كوچك گوشت گوساله، كلم بروكلی و كرفس بود كه سبزیجاتش نیم پخته بود و زیر دندون صدا می داد. این تركیبات به عنوان دورچین غذا خوب بود، اما با این حجم سبزیجات برای غذای اصلی جالب نبود.
استیك سینه مرغ (17900تومان)| خوب بود اما سرویس دهی آنقدر بد بود كه یادمون رفت سس اضافه درخواست كنیم. دورچنیش خوب بود و سیب زمینی تكه ای كه با پوست به صورت تنوری پخته شده بود با سسش بسیار بسیار خوشمزه بود.
اسپاگتی با استیك (19900تومان)|اسپاگتی كلا مزه خاصی نداشت. استیكش خوشمزه بود و خوب پخته شده بود و مزه دار بود. ولی تركیب استیك با اسپاگتی جالب نبود  و گزینه خوبی باری سفارش نبود.
پنه مرغ با سس آلفردو (19500)|پنه با تكه های كوچك مرغ و قارچ بود كه با سس خوشمزه ای سرو شده بود. خیلی خوشمزه بود. تقریباً همه بچه ها كمی از این غذا امتحان كردند. با اینكه در ابتدا به نظر می رسید حجمش كم است (به سبب گودی بشقاب)، اما حجمش هم خوب بود.
نوشیدنی 
فراست لیمو و نعنا (6900)| با لیموی تازه سرو شده بود و قاعدتاً می بایست ترش تر می بود. اما بیشتر مزه موهیتو می داد.
نوشابه قوطی (1300تومان)‌ و آب معدنی (600تومان) | با اینكه سرویس 15 درصدی در انتها محاسبه می شود، اما قیمت خود این نوشیدنی ها هم بیش از دو برابر قیمت اصلی است! به اعتقاد خانم ها، با توجه به میزان سرویس 15 درصدی حداقل كاری كه گارسون ها باید می كردند این بود كه نوشیدنی ها را باز كرده و داخل لیوان بریزند.
 علاوه بر این ها، این رستوران انواع قهوه و شیك و چای و تركیب های سلامتی ویژه نیز دارد. منوی این رستوران به دو زبان فارسی و انگلیسی است. بنابراین اگر فارسی هم بلد نباشید،‌ یا مهمانی داشته باشید كه فارسی بلد نیست احتمالاً خواهست توانست بدون كمك شما سفارش دهد.
هزینه سرویس دهی: 15 درصد | مالیات بر ارزش افزوده 5 درصد
رای گیری:

   بالاخره بعد از  صرف شام، رای گیری نیز انجام می گیرد، و در بخش های كیفیت 3.4، قیمت 2.8، سرویس دهی 2.3 و محیط رستوران 3.3 و در مجموع 3 ستاره از رسكو می گیرد و ناپلئونی پاس می شود. بچه ها در بد بودن سرویس دهی و خوب بودن كیفیت اتفاق نظر دارند. محیط رستوران و قیمت را هم حول و حوش معمولی ارزیابی كرده اند.

آدرس:  ولنجك، خیابان چهاردهم، مركز خرید توچان، طبقه اول. تلفن تماس:‌  34-22431432

تاریخ بازدید: 17-07-1391

****************************************************************
و این هم  دو بیت اول از یكی از غزل های غزلیات حافظ كه در زیر صورتحساب ما درج شده: 
اگر به باده ی مشكین دلم كشد شاید***كه بوی خیر ز زهد ریا نمی آید
جهانیان همه گر منع من كنند از عشق***من آن كنم كه خداوندگار فرماید
****************************************************************
|***| مهم: گروه رسكو بر این باور است كه هر تجربه ای از جمله تجربه رستوران گردی، منحصر به فرد و محدود به زمان و مكان معینی است. بنابراین، بازدیدهای رسكو و به گزارش های نوشته شده منحصر به رستوران بازدید شده در زمان مشخصی بوده، از این رو كاملاً امكان پذیر است كه بعد از بازدید رسكو و ارائه گزارش، تغییراتی در رستوران صورت بگیرد. در این راستا، رسكو مشتاقانه پذیرای نظرات و پیشنهادهای شما بازدید كننده گرامی و مدیر رستوران و انعكاس آنهاست.|



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
الی
سی ام بهمن 92 09:03 ق.ظ
غذاهای رستوران مرسی آشغال بود
دیگه نمیرم
با اینکه از هرچیزی مخصوص مرسی رو سفارش دادیم
ولی فوق العاده بی طعم و بی مزه
sina
بیست و نهم مهر 91 10:59 ب.ظ
pas chera aks nazashti????
پاسخ نادر : سینا جان این همه عکس :-) اگه منظورت عکس دسته جمعیه که خوب نشده بود :-(
م
بیست و نهم مهر 91 06:25 ب.ظ
آقا کارتون خیلی بیسته
یه پیج توی فیس بوک بزنید میترکونید
راستی واسه شهرهای دیگه نماینده نمیخواین؟
پاسخ نادر : با سلام و درود و سپاس از لطف شما. امیدواریم كه كارمون كمكی هرچند كم به بقیه بكند. توی فیسبوك پیج داریم. به اسم resco. سرچ كنید شاید اومد. اگر پیدا نكردید این لینك را امتحان كنید: http://www.facebook.com/restaurantscoring
اگر باز هم نیافتید به من ایمیل بزنید nader.jafari@gmail.com
در مورد همكاری، حتماً میشه یه كارهایی كرد. باهم ایمیلی بیشتر صحبت می كنیم در این زمینه.
بیست و سوم مهر 91 11:01 ق.ظ
اخ جون وبلاگ دوباره جون گرفت
پاسخ نادر : سپاس از اینكه با مایید.
Sania
بیست و سوم مهر 91 10:39 ق.ظ
در كل متن خوبی بود ولی به نظر من بهتر بود یا كل متن به صورت محاوره ای نوشته شود یا به صورت نوشتاری.
فكر كنم شما هنوز تو سال هزار و سیصد و درشكه سیر می كنید كه انتظار گریه از خانمی كه تصادف كرده است را دارید!!!!!!!!!!
پاسخ نادر : دقیق بخواییم بگیم یك هزار و سیصدو لامبورگینی! اما خدایی خانوما هم خانومای قدیم كه دلرحم بودن، و اشكشون دم مشكشون بود. این دوره زمونه ای ها اشكشون مگه در میاد!!
بیست و دوم مهر 91 04:50 ب.ظ
متن گزارش رو پسندیدم... فقط چندتا غلط تایپی وجود داره... انگار گزارش سریع باید میرفته روی تلکس خبرگزاریها! :)
پاسخ نادر : درود. شما كه زحمت كشیدید غلط ها رو دیدید، می فرمودید تصحیح می كردیم. خودتونم معرفی می كردید بیشتر خوشحال می شدیم.
اشتیاق بچه های رسكو برای خوندن گزارش كم از مشتاقان خبرگزاری ها نداره. اما به زودی رو تلكس خبرگزاری ها هم می ره.... زیاد منتظر نمی شید...
بدرود
خرمی
بیست و یکم مهر 91 11:49 ق.ظ
منوهاشون دفترچه ای با جلد مشكی است كه با .... شروع می شود.
این .... دقیقا چی بود؟
پاسخ نادر : ناقصه. مرسی كه گفتی. تكمیل می شه.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo